LIFESTYLE

Savršeni božićni poklon za ljubiteljice slatkiša i klasike

Domaćica predstavila najslađe darove ove zime

Domaćica 
Mala crna haljina definitivno zaslužuje titulu bezvremenske modne ikone. Gotovo da i nema žene koja ju ne skriva u svom ormaru, a nepisano pravilo kaže da ni jedna ženska garderoba nije potpuna bez nje.

Kako ni ova sezona ne bi prošla bez nove verzije omiljene ženske haljinice u našim ormarima pobrinula se autorica jednog najboljih domaćih food blogova, Sanja Mijac. Ove zime Domaćica i Play and Cover donose jednostavnu pamučnu haljinu dugih rukava ukrašenu citatom bezvremenske Julie Child s kojim se moramo složiti: People who love to eat are always the best people. Nosiva u svakoj prilici, haljina dolazi u limitiranoj ediciji od 100 komada, te je dostupna u veličini S, M, L i XL, a cijeli projekt je označen kao Made in Croatia.
 
domaćica 
Uz svaku haljinu dolazi i poklon - Coolinarika je svakom kupcu osigurala Coolericu (kuharicu) tvrdog uveza s 32 slatka recepta s potpisom Sanje Mijac, Domaćice, a Dolcela će kupce obradovati slatkim dodirom fantazije u obliku kutije čokoladnih muffina.
 
Haljina koja može biti idealan poklon svakoj djevojci slatkog zuba je dostupna na stranici Play and Cover po cijeni od 189 kuna.
 
domaćica 
domaćica 
Foto: Matija Turkalj
Objavljeno: 01.12.2015. u 17:07
Tagovi: Domaćica

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p