KULTURA

Savršeni božićni pokloni za vaše najdraže ljubimce

Božićne kolekcije Qushina i Kabanica
Qushin božićna kolekcija za pse
P
rosinac je vrijeme darivanja, a zašto ne biste pod borom ove godine iznenadili i svog najdražeg čupavca na četiri noge. Qushin, hrvatski brend koji izrađuje posebne kolekcije jastuka za ljubimce, i Kabanica, dizajnerska odjeća za pse s hrvatskim potpisom, za ove blagdane su pripremili prave božićne poslastice u obliku limitiranih božićnih kolekcija.

Dizajnerica Iva Goluža je osluškivala potrebe svog Coton de Tuleara Baka i dizajnirala Qushin koji već treću godinu ne gubi na popularnosti. Na kraju ove godine, Iva je svoju kolekciju nadopunila jastucima, Qushin 2go prostirkama i najmekšim dekicama s blagdanskim motivima koji će u vaše domove unijeti božićnu čaroliju.

Qushin božićna kolekcija za pse
Zimska kolekcija nosi imena Superstar i Winter Magic, a ukrašena je zvjezdicama, pahuljicama i ostalim zimskim motivima. Prevladavaju siva, bijela i crvena boja, a uz to što ćete svojim čupavcima darovati divan ležaj, i svoj dom možete ukrasiti dekorativnim jastučićima jednakoga dizajna. Božićni Qushini dostupni su u tri veličine, a moguće je kupiti i setove Qushina, gdje uz jastuk možete kupiti dodatnu navlaku. Vaši četveronožni najbolji prijatelji bit će oduševljeni.

Qushin božićna kolekcija za pse
"Kao i prošle godine, odlučila sam stalnu kolekciju nadopuniti posebnom, blagdanskom, kolekcijom Qushina. Naprosto zato što mislim da naši ljubimci, ali i naši domovi to zaslužuju. Pritom, Qushin Superstar je doslovce ‘nosiv’ čitave godine, jer se siva sa srebrnim zvjezdicama uklapa u svaki interijer. Ono što će posebno razveseliti neke vlasnike ljubimaca jest da se jastuci mogu personalizirati imenom ljubimca. Ako imamo traženi dezen na zalihi, bit će nam potreban jedan radni dan da proizvedemo jastuk koji želite", kaže Iva, dodajući kako je Qushin odnedavno preselio svoj showroom na novu zagrebačku adresu, na Vrbik 10 a, gdje se sve kolekcije mogu razgledati, a gdje se jastuci i proizvode.

Kabanica božićna kolekcija za pse
U želji da ovog Božića ne zaobiđemo svoje četveronožne prijatelje, Barbara Šimunović, koja stoji iza brenda Kabanica, također predstavlja limitiranu kolekciju koja nas je osvojila na prvi pogled.

"Ponukana izjavama svojih prijatelja kako nam uskoro stiže najčarobnije doba u godini te njihovim upitima što svojim najbližima pokloniti ovog Božića, počela sam razmišljati o limitiranoj kolekciji kaputića za pse. Mislim da je Božić lijepa prilika da i svojim čupavcima poklonimo nešto lijepo, a s obzirom da sam i sama vlasnika patuljastog šnaucera, znam koliko vlasnici vole dobiti na poklon i nešto za svog ljubimca. Bez obzira na limitiranost kolekcije, kao i do sada, vodila sam se mišlju kako im kaputići trebaju prije svega biti udobni stoga su izrađeni od iznimno finih i kvalitetnih materijala", rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

Kabanica božićna kolekcija za pse
Ovi limitirani božićni kaputići napravljeni su želji da vlasnik bude sretan, a pas nesputan i zadovoljan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje možete birati između nekoliko različitih modela. Prevladava blagdanska crvena boja koju krase karirani detalji, volani i mašnicama. Pomoću vodiča za veličine, svrstajte svog ljubimca u određenu veličinu u tablici. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend. Jer Božić je ipak vrijeme darivanja, zar ne?

Kabanica božićna kolekcija za pse
Kabanica božićna kolekcija za pse
Objavljeno: 07.12.2016. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p