LIFESTYLE

Savršeni soundtrack za kišno proljeće

Poslušajte novi singl benda Jonathan

jonathan
G
rupa Jonathan nam je odlučila malo začiniti ovo kišno proljeće sa svojim novim singlom Heaven, prvim s nadolazećeg mini albuma To Love…

"Na prvom albumu generalni osjećaj je bila eksplozija zanosa, ljutnje i bunta, a nakon toga počelo nas je voditi u nazovimo 'dubljem', intimnijem smjeru, a glazbeno opet na put u nepoznato", tim riječima je atmosferu novog, dugoočekivanog materijala opisao pjevač Zoran Badurina. Heaven, moćna, slojevita balada definitivno predstavlja jedan od novih kreativnih vrhunaca grupe Jonathan, uz bok singlovima Maggie, Pictures i Communicate! i nekolicini ostalih favorita prvijenca poput Hands i The School. Pjesmu je bend već svirao na nekim nastupima, ali prvu pravu promociju doživjet će na zagrebačkom Reflektor festivalu 4. lipnja.
 
 
Singl Heaven prva je službeno objavljena pjesma s izdanja To Love…, mini albuma od 7 pjesama čiji je se izlazak dogoditi u lipnju. Bit će to prvi dio albuma čiji će drugi dio, nazvan Or To Hold biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti drugo Jonathanovo izdanje.
 
 
Foto: PR
Objavljeno: 10.05.2016. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p