LIFESTYLE

Saznajte zašto je Galbani Mozzarella tako neodoljiva…

Jedina izvorna talijanska mozzarella na tržištu

Galbani mozzarella je jedina izvorna talijanska mozzarella na tržištu koja svojom svježinom i pravom tradicionalnom recepturom, starom čak 131 godinu, svakim danom oduševljava ljubitelje lagane talijanske kuhinje. Dobru mozzarellu odlikuje svjež okus po mlijeku, vrlo blag i nježan, ali prepoznatljiv, s laganom kiselom notom, te čisto bijela boja. Što je sir svježiji, to mu je tijesto čvršće i elastičnije, dok starenjem postaje sve mekši i kiseliji. 

Mozzarella je osobito omiljena u proljeće i ljeto, uz svježe rajčice, prelivena dobrim maslinovim uljem i ukrašena listićima svježeg bosiljka, te je možete konzumirati u svim varijantama laganijeg obroka i svakom jelu će dati dašak svježine i lakoće.

Želite li znati više o jednom od najpoznatijih sireva na svijetu, posjetite novi web www.galbani.hr i pročitajte novosti iz svijeta mozzarelle, praktične savijete za uživanje u talijanskoj kuhinji, te nove i lagane recepte u kojima ćete moći uživati cijelo ljeto. Također se možete upisati za newsletter kako bi svaki četvrtak na vaš mail dobili zanimljivi lagani recept za kojeg nije potrebno dugo kuhanje i mali trik talijanske kuhinje da vam pomogne u svakodnevnom spremanju.


Ako ste ljubitelji Italije i talijanskih okusa pratite nas na Facebooku https://www.facebook.com/Okusi.Italije 
Objavljeno: 16.06.2014. u 19:07
Tagovi: kuhanje

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p