KULTURA

‘Senior Year’ je nova komedija na Netflixu koja će vas dobro nasmijati!

Povratak u rane 2000-te i puno smijeha!

S povratkom nekih starih trendova karakterističnih za određeno razdoblje, moramo priznati kako smo u posljednje vrijeme posebno nostalgični za ranim 2000-tim godinama. Bilo je to doba u kojem smo se očito nešto bolje zabavljali jer spomenuti period baš svakome izmami osmijeh na lice, pa ako ste i vi jedni od takvih, onda morate pogledati najnoviju komediju koja je stigla na Netflix!

‘Senior Year’ s Rebel Wilson u glavnoj ulozi vodi nas u 2002. i film započinje tipičnom američkom srednjoškolskom pričom. Popularna djevojaka na čelu cheerleading ima sve što se može poželjeti, izgled, zgodnog dečka, perspektivnu budućnost, no sve to biva prekinuto iznenadnom ozljedom koja rezultira višegodišnjom komom. Točnije, 20 godina poslije, Wilson se budi kao 37-godišnja žena koja se teško prilagođava novonastaloj situaciji, odnosno ne prihvaća činjenicu da je srednja škola završila jer za nju – zapravo i nije.

Tada se odluči vratiti u srednju školu i nastaviti tamo gdje je stala, no na tom putu, naravno, nailazi na bezbroj prepreka, sraz u generaciji i još mnogo simpatičnih nedaća. Ovaj film je definitivno odmor za dušu, lagana tematika koja je tu da nas nasmije i opusti, a kao što smo spomenuli, ako s nostalgijom gledate na rane 2000-te, u ovom filmu pronaći ćete bezbroj situacija s kojima ćete se i sami poistovjetiti uz naravno, nezaobilaznu prepoznatljivu estetiku tog doba.

Film je i službeno dostupan na Netflixu, a u nastavku pogledajte služeni trailer!

Foto: IMDb, Youtube
Objavljeno: 13.05.2022. u 13:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p