LIFESTYLE

September Issue video isječci!

Problemi s Siennom Miller i snimanje sa Grace Coddington

Anna Wintour se pobrinula da MoMa bude najglamuroznije modno mjesto, barem na jedan dan. Jučer je The September Issue imao glamuroznu premijeru u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku, pa je modna krema uživala u filmu koji ostatak svijeta s velikim nestrpljenjem iščekuje. Dok čekamo modni film godine, donosimo vam dva zanimljiva isječka iz njega!  

Prvi isječak vezan je uz probleme koji su nastali na snimanju Sienne Miller za naslovnicu rujanskog izdanja Voguea 2007. Svi ste već čuli kako je Anna Wintour Siennu nazvala zubatom, i fotošopirala njezinu glavu na tuđe tijelo. No zubi i mali vrat bili su najmanji problem na snimanju, jer kad se pojavila na setu kosa joj je bila beživotna i prljava, pa su pokušali s perikom. Kako je sve završilo, pogledajte u kratkom isječku!

 

U idućem isječku, Grace Coddington oblači modele za snimanje. Zanimljiva je činjenica kako ova kreativna direktorica nema asistenta, već sama oblači modele i veže im cipele.

 

Sudeći po traileru koji smo imali prilike vidjeti, i ova dva kratka isječka, čeka nas prava modna poslastica u kinima ove jeseni!

Ana Bacinger

Objavljeno: 20.08.2009. u 17:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p