KULTURA

“Sins of Our Mother” je najnovija true crime serija na Netflixu koja je potpuno šokirala publiku!

Dokumentarac o jezivom zločinu koji je zaludio svijet!
Možemo slobodno reći kako je omiljeni streamer Netflix najpoznatiji po svojim šokantnim true crime dokumentarcima koje je objavio u posljednjih nekoliko godina, a koji su u jednom trenutku šokirali javnost. No, najnovija serija naziva “Sins of Our Mother” priča posebno jezivu priču koja je, sudeći po brojnim kritikama, jedna od uvjerljivo najjezivijih krimi priča koje je Netflix ikada približio svojim gledateljima, a serija se već sada pronašla na ljestvici Top 10 najgledanijih serija u regiji!

Signs of Our Mother” prati priču žene Lori Vallow, majke optužene za ubojstvo svoje dvoje djece, JJ i Tylee, nakon što joj je mozak isprao njen novi partner, ujedno i vođa jezivog kulta. Trodijelna serija prikazuje Lorinog jedinog preživjelog sina, Colbyja, koji na samom početku priče otkriva kako se 49-godišnjakinja činila savršenom majkom prije no što je upoznala vjerskog propovjednika Chada Daybella, a za kojeg se udala nakon sumnjive smrti Chadove žene, Tammy. Sve je započelo u trenutku kada je JJ-eva baka izrazila zabrinutost policiji oko svojih unuka koje nije vidjela dva tjedna. Lori uvjerava vlasti da zna gdje su joj djeca, a potom bježi iz kuće i uz pomoć brata puna tri mjeseca izbjegava policiju…

Nakon što je policija pokrenula opsežnu istragu, svako sljedeće saznanje i otkriće o ovom mračnom slučaju jasno upućuje na činjenicu da se radi o zločinu nevjerojatnih razmjera, zbog čega brojni gledatelji ne prestaju dijeliti svoje dojmove na Twitteru i drugim društvenim mrežama, a koje još jednom potvrđuju da se zaista radi o jednoj od najpopularnijih true crime serija koje je Netflix ikada snimio! Više informacija o seriji saznajte u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 21.09.2022. u 11:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p