LIFESTYLE

Sjajna atmosfera na splitskoj izložbi o kojoj svi pričaju

Otvorena izložba Sonje Dvornik u Staroj gradskoj vijećnici
Sonja Dvornik 
Jučer je, prvog dana srpnja, u Splitu otvorena izložba Street Style u Splitu u Staroj gradskoj vijećnici. Splitska fotografkinja koja na svojim stranicama Klikom svud i StreetStyle by Sonja Dvornik okuplja desetke tisuća sljedbenika, izložila je retrospektivu svojih radova iz područja street stylea

Prvi dan srpnja bio je savršen datum za otvorenje izložbe fotografija ulične mode u gradu pod Marjanom. Ideja samog izlaganja je objediniti radove nastale višegodišnjim klikanjem splitske fotografkinje koja se proslavila upravo slikavanjem ulične mode. Ovaj svjetski trend, u kojem ljudi s ulice postaju zvijezde autorica je prikazala u 30 fotografija iz svog opusa. Time je prikazana moda u svjetlu u kojem je zapravo najneposrednija, uličnom svijetlu kojem pečat daje upravo osoba koja je nosi. Fotografije prikazuju ljude svih godina i različitih modnih izričaja uhvaćenih u trenutku na ulicama Splita.
 
Autorica prilikom otvorenja nije mogla skriti emocije koje su je obuzele uoči događanja: "Grad koji svojom karizmom intrigira mnoge već stoljećima, zapravo je idealna kulisa za jednu uličnu modnu priču. Jako sam sretna što se moj dugogodišnji san ostvario i što upravo na mom najdražem mjestu u gradu, Gradskoj vijećnici, se održava moja prva izložba."
 Sonja Dvornik Sonja Dvornik Sonja Dvornik
 
Otvorenje su posjetili i mnoge poznate Splićanke i Splićani: Petra Nižetić, Viktorija Rađa, Ivo Perkušić, Dinko Bogdanić, glumci Goran Marković, Anastasija Jankovska, Marko Petrić, Tomislav Čubelić, dok će svi zainteresirani moći pogledati fotografije od 1. do 7. srpnja u Splitu.
 
Sonja Dvornik 
Sonja Dvornik  
Sonja Dvornik 
Sonja Dvornik
 
Alijana Vukšić Alijana Vukšić
 
Feđa Klarić, Sonja DvornikFeđa Klarić i Sonja Dvornik
 
Petra Nižetić i Sonja DvornikPetra Nižetić i Sonja Dvornik

 Jurica Pirić (Arileo)
  Ivo Perkušić Ivo Perkušić
 
Gabrijela Budimir i Tomislav Čubelić Gabrijela Budimir i Tomislav Čubelić

 
  
Foto: PR
Objavljeno: 02.07.2015. u 13:56
Tagovi: izložba, split

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p