KULTURA

Sjajne vijesti! Uskoro nam na velika platna stiže četvrti nastavak filma Dnevnik Bridget Jones!

Nastavak koji se čekao
Sigurni smo da se svi sjećate luckaste djevojke koja je davne 2001. godine svojim neodoljivim šarmom, spontanošću i izgledom prirodne žene, sa svim njezinim manama vrlinama, tako vješto mijenjala tadašnje idealne ljepote. Sjajna vijest je ta da bismo ju uskoro ponovno mogli gledati na velikim platnima jer su šuškanja oko novog nastavka popularnog 'Dnevnik Bridget Jones' filma sve glasnija!

Moramo priznati da sada već polako imamo osjećaj kako je filmska industrija ostala bez inspiracije za nekim novim pričama i naslovima koji bi nas prikivali za male ekrane, pa sve češće gledamo već neke ispričane priče u novom ruhu ili se pak onim omiljenim 'produžuje život' novim scenama i likovima. U moru filmova koji imaju posebno mjesto u našem srcu definitivno se upisao i popularni 'Dnevnik Bridget Jones', a od čijeg je posljednje nastavka prošlo čak šest godina. Sjajna vijest je ta da ovaj filmski hit dobiva svoj novi, četvrti nastavak koji je potvrdila i sama autorica knjiga Helen Fielding, a prema kojima je ovaj filmski serijal napravljen.

Najavljeni nastavak će se temeljiti na novoj životnoj fazi glavne junakinje te će se kao i njegovi prethodni nastavci temeljiti na knjizi autorice, odnosno na posljednjem romanu koji je objavljen 2013. godine naziva ' Bridget Jones: Mad About the Boy'. Ostaje nam samo vidjeti hoće li se popularna Renée Zellweger ponovno okušati u ulozi koja ju je proslavila, a za što zaista držimo prekrižene palčeve!

Foto: Instagram 
Objavljeno: 11.11.2022. u 10:32
Tagovi: dnevnik, kultura

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p