KULTURA

Sjećate se hit komedije 'Redovnice nastupaju'? Uskoro stiže i treći dio ovog urnebesnog filma s Whoopi Goldberg u glavnoj ulozi!

Jedva čekamo
Iz svijeta filma stižu sjajne vijesti za sve obožavatelje filma "Redovnice Nastupaju". Još od njegovog prvog pojavljivanja davne 1992. godine, ovaj film osvojio je srca gledatelja diljem svijeta. Jedinstvena kombinacija humora, glazbe i nevjerojatnih izvedbi ostala je urezana u sjećanjima mnogih generacija, a danas, nakon više od dvadeset godina, potvrđeno je da se priprema nastavak koji će još jednom oduševiti fanove.

"Sister Act 3", dugoočekivani nastavak ovog klasika, napokon je horizontu filmske industrije nakon brojnih glasina i nagađanja o daljnjem snimanju. A ono što je još uzbudljivije, Whoopi Goldberg, legenda koja je utjelovila nezaboravnu časnu sestru Dolores poznatiju kao sestra Mary Clarence, vraća se na veliko platno. Iako su se iz Disneyja prvobitno dvoumili o nastavku, Tyler Perry, poznati komičar i producent, istaknuo je da želi raditi na trećem dijelu. Njegova predanost projektu i želja za ubrzanjem procesa pokrenule su stvari u pravom smjeru.

Whoopi Goldberg i Jenifer Lewis ponovno na malim ekranima

Najava "Sister Act 3" također je donijela vijest o povratku Jenifer Lewis, talentirane glumice s Broadwaya, koja se pojavila u prvom filmu kao jedna od Doloresinih pratećih pjevačica. Njihova suradnja u prvom filmu bila je nezaboravna, a sada imamo priliku još jednom vidjeti ih zajedno na velikom platnu. Goldberg je izrazila svoje uzbuđenje zbog ponovnog rada s Lewis, čime su oživjele sjećanja na originalni film i potvrdile očekivanja za nadolazeći nastavak. Više informacija o datumima i ulogama stiže uskoro!

Foto: imDB
Objavljeno: 05.10.2023. u 08:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p