KULTURA

Sjećate se legendarne serije "The O.C."? Uskoro stižu nove epizode koje ne možemo dočekati!

Povratak jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija ikad snimljenih
Gotovo da i nema školarke koja je odrastala u kasnim devedesetima, a koja barem nakratko nije bila zaluđena fatalnim Ryanom (Benjamin McKenzie) ili šarmantnim geekom - Sethom Cohenom (Adam Brody) iz sada već kultne serije “O.C”. Uz obožavani “One Tree Hill”, ova sjajna priča o odrastanju i životu vrlo je brzo postala jedna od onih omiljenih, a sada, gotovo dvadeset godina kasnije, najavljen je njen povratak na male ekrane koji, moramo priznati, već sada jedva čekamo!
 
Prisjetimo se, TV serija “O.C.” emitirala se od 2003. Do 2007. godine i smatra se jednom od najutjecajnijih TV emisija u pop kulturi ikad snimljenih. U središtu serije je Ryan Atwood - problematični, ali dobroćudni mladić iz razorenog doma kojeg usvajaju bogataši Sandy i Kirsten Cohen. Serija prati životnu priču Ryana i njegovog posvojenog brata Setha, koji se prilično nespretno nose sa životom autsajdera u svijetu visoke klase Newport Beacha. Iako je Ryan protagonist serije, gledatelji kroz epizode vrlo lako razviju povezanost s brojnim likovima, a već pri kraju prve sezone imate dojam kao da su svi likovi koji se redovito pojavljuju u seriji i njihove životne priče jednako važne. Kada je O.C. završio nakon 4 godine u veljači 2007., milijuni gledatelja nevoljko su se oprostili od Setha Cohena (Adam Brody), Ryana Atwooda (Benjamin McKenzie), Kirsten Cohen (Kelly Rowan), Marisse Cooper (Mischa Barton), Sandy Cohen ( Peter Gallagher) i Summer Roberts (Rachel Bilson). I od tada žude za ponovnim susretom koji je, na veliku radost brojnih fanova, upravo najavljen!

Naime, prema neslužbenim informacijama, Fox je potvrdio nastavak snimanja popularnog sitcoma za 2023. godinu. I dok na društvenim mrežama vlada prava euforija, drugi dio publike se pita hoće li ponovno okupljanje upropastiti seriju i razočarati gledatelje kao što je to bio slučaj s brojnim holivudskim rebootovima koji su posljednjih nekoliko godina postali nevjerojatno popularni. Iako još uvijek nisu poznati detalji reboota, kao ni glumačka postava koju ćemo gledati u 2023., moramo priznati kako se neizmjerno veselimo ponovnom ulasku u “O.C.” svijet koji će, nadamo se, nastaviti oduševljavati neke nove generacije… Više detalja uskoro! 
Foto: imDB
Objavljeno: 01.07.2022. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p