LIFESTYLE

Slavni fotograf otkriva 3 tajne za savršenu Instagram fotografiju

Postanite stručnjak uz savjete ikoničnog Maria Testina

Mario Testino Instagram 
Što napraviti kada nam jedan od najboljih svjetskih modnih fotografa krene dijeliti savjete o stvaranju savršene fotografije? Naćuliti uši i mentalno bilježiti svako slovo, naravno. Povoda za ovo dao nam je slavni Mario Testino u svom recentnom intervjuu za The Hollywood Reporter.

Njegovih milijun pratitelja na najpopularnijoj platformi za dijeljenje fotografija i ikoničan status najbolji su argumenti za poslušati što nam Mario ima za reći. Bez obzira na to što se danas svatko s pametnim telefonom može nazivati fotografom, stručni savjeti se ipak ne trebaju shvaćati olako.

Ono što je najvažnije legendarnom fotografu jest hvatanje trenutka. Želite li dobru fotografiju, oči vam konstantno trebaju biti otvorene i fotoaparat spreman. Uz pripravnost, Mario se uvijek voli zabaviti s osobom koju snima i aparat maknuti iz fokusa. Sljedeći savjet odnosi se na famozni caption, odnosno opis slike. S obzirom na to da Instagram fotografije u trenu mogu obići svijet, komunikacija s pratiteljima i razumijevanje od strane svih su najbitniji. Posljednji savjet jest da se fotografija jednostavno mora osjetiti. Mora biti autentična i osobna te ostaviti onaj dobar osjećaj.
 
Mario Testino Instagram 
Mario Testino Instagram 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.03.2015. u 10:03

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p