KULTURA

Šokantna Netflixova serija “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” uskoro dobiva čak dvije nove sezone!

Vijest koja je oduševila gledatelje diljem svijeta! 
Obožavatelji i entuzijasti True Crimea žanra imaju razloga za slavlje; Nakon ogromnog uspjeha serije “Monster: The Jeffrey Dahmer Story” koja je srušila sve rekorde gledanosti, Netflix je jučer objavio vijest o nastavku ove antologijske serije koja će dobiti još najmanje dvije sezone, a koje će po svemu sudeći biti jednako šokantne, baš kao i prethodna…

Tako će i nadolazeća dva dijela pratiti kroniku života serijskih ubojica koji su imali ogroman, negativan utjecaj na društvo. Iako imena kriminalaca čije će priče biti obrađene u nadolazećim epizodama nisu objavljena, publika već nagađa kako ćemo u narednim sezonama zasigurno gledati priču o Bundyju ili pak John Wayne Gacyju - serijskim ubojicama koji su baš kao i Dahmer, svojevremeno bili medijski najpopraćenije ličnosti ikada. Sam Netflix opisuje seriju o Dahmeru kao rekordnu, što potvrđuju i same brojke. Naime, predviđa se da će prva sezona serije u narednim tjednima dosegnuti rekordnu brojku od nevjerojatnih milijardu sati gledanja! Do sada je serija prikupila više od 900 milijuna sati gledanja, što ju je učinilo jednom od najgledanijih serija na engleskom jeziku ikada!

 

Ipak, veliki uspjeh priče o Dahmeru dolazi s dozom kontroverzi; Iako je sasvim jasno kako je serija obožavana od strane publike, ona je također potaknula javnu raspravu o problemu profitiranju na tragedijama iz stvarnog života, a u kojima najveće žrtve još jednom postaju upravo nesretni ljudi čiji je život zauvijek promijenjen nakon stravičnih zločina koji su ovu seriju doveli na tron streaming industrije. Više informacija o datumima novih sezona stiže uskoro! 

 

Foto: imDB
Objavljeno: 08.11.2022. u 09:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p