KULTURA

Stigao je kraj hit seriji 'Girls'

Opraštamo se s Hannah, Shoshannom, Jessom i Marnie

girls 
Mnoge je jučer rastužila vijest kako se nazire službeni kraj hit serije Girls. Svojevrsni Seks i grad milenijske generacije dolazi svome finalu zaključno sa šestom sezonom, kada ćemo se morati pozdraviti s Hannah, Shoshannom, Jessom i Marnie.

Kako najavljuje E! Online, šesta će sezona biti posljednja koju će djevojke snimiti i zakazana je za 2017. godinu, dok ćemo u petoj sezoni moći uživati već sljedećeg mjeseca na HBO-u kada će imati svoju premijeru. Hit serija koju potpisuje Lena Dunham zajedno s Jenni Konner tijekom svoje četiri sezone pokazala je kako žive, razmišljaju i s kojim se sve problemima susreće milenijska generacija, zbog čega su seriju mnogi nazivali realnijim Seks i gradom. Premda je vijest o kraju serijala rastužila mnoge obožavatelja, Lena Dunham je jasno dala do znanja kako treba znati kada prestati snimati, stoga jedino što možemo jest uživati u još dvije sezone koje imamo na raspolaganju. 
  
Dok se djevojke približavaju 30., godini koju će dočekati u samom finalu, pogledajte što nas sve čeka u predzadnjoj sezoni koja će na male ekrane stići u veljači.
 
 
 
M.M.
Foto: HBO
Objavljeno: 07.01.2016. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p