KULTURA

Stigao je najnoviji trailer za petu sezonu dugoiščekivane serije Sluškinjina priča koja uskoro stiže na male ekrane!

Epizode koje ne možemo dočekati!
Nakon što je poznati streamer Hulu prošloga mjeseca počastio fanove kratkim teaser trailerom, streamer je jučer napokon objavio i službeni trailer za nadolazeću, petu sezonu koja nas ponovno vraća u distopijski svijet Gileada, a koji je prije nekoliko godina šokirao i oduševio gledatelje diljem svijeta!

Kao što je potvrđeno u traileru, 5. sezona će se uglavnom fokusirati na mnoštvo događaja koje je June pokrenula ubojstvom zapovjednika Waterforda. Sada udovica, Serena u potpunosti iskorištava svoju tugu, koristeći je kao oružje kojim jača svoj status u Torontu i prenosi utjecaj Gileada preko granice u Kanadu. U međuvremenu, June nastavlja svoju bitku protiv Gileada i traži pomoć Lukea (O-T Fagbenle) i Moire (Samira Wiley) da pronađu Hannu i vrate je kući. Za to vrijeme, Nick, teta Lydia (Ann Dowd) i zapovjednik Lawrence (Bradley Whitford) pokušavaju reformirati Gilead i uspostaviti stabilnost u ovoj jezivoj državi. 

Dugačak nešto više od dvije minute, moramo priznati da trailer nudi zaista pregršt novih informacija. Osim što smo dobili uvid u mnoštvo snimaka koji potvrđuju sve veću bitku između June (Elisabeth Moss) i Serene Waterford (Yvonne Strahovski), gledatelji postaju itekako svjesni Gileadovih mogućnosti koje, po svemu sudeći, ne poznaju granice. U svakom slučaju, sasvim smo sigurni da je pred nama još jedna napeta sezona prepuna šokantnih događaja, obrata i jezivih raspleta koje već sada jedva čekamo gledati! 
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 25.08.2022. u 10:14

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p