KULTURA

Stigao je prvi ovogodišnji božićni trailer za genijalnu komediju s Lindsay Lohan koju jedva čekamo gledati!

Veliki povratak omiljene glumačke zvijezde na male ekrane!
Otkako su se u svibnju prošle godine pojavile glasine o povratku sjajne Lindsay Lohan u glumački svijet, obožavatelji su nestrpljivo čekali bilo kakve novosti o novom filmskom projektu. Netflix je tako jučer (3. listopada) razveselio brojne fanove, objavivši novi trailer za božićnu romantičnu komediju koju već sada jedva čekamo!

Prilikom informiranja javnosti o nadolazećem filmu, Netflix je iskoristio sjajan marketinški trik. Naime, 3. listopada je za sve fanove ove filmske zvijezde prilično važan dan, a povezujemo ga uz hit komediju “Mean Girls” i nezaboravnu scenu u kojoj Cady Heron (Lohan) ispituje svoju simpatiju o datumu. Netflix je upravo 3. listopada iskoristio kako bi obznanio da će se prvi ovogodišnji božićni film pojaviti na streameru 10. studenog, a malo je reći da su fanovi s veseljem dočekali ovu sjajnu vijest! Riječ je o romantičnoj komediji “Falling for Christmas” u kojoj Lohan glumi sretnu, zaručenu hotelsku nasljednicu čije je sjećanje potpuno izbrisano nakon gadnog pada na skijanju, a u zapletu kakve viđamo isključivo u romantičnim komedijama, ova se mlada žena oporavlja pred očima nevjerojatno privlačnog vlasnika kolibe i njegove mlade kćeri, i to tik pred Božić…

I dok je nekolicina publike prilično nevoljko prihvatila božićni trailer u listopadu, moramo priznati kako se neizmjerno veselimo blagdanskoj atmosferi, a u koju će nas ove godine, po svemu sudeći, uvesti zvijezda nekih od najdražih teen komedija ikad snimljenih! Saznajte više u traileru:
Foto: imDB, YouTube
Objavljeno: 04.10.2022. u 10:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p