KULTURA

Stigao je trailer za četvrtu sezonu obožavane serije “You” koja uskoro stiže na Netflix!

Nastavak hit serije koji ne možemo dočekati!
Ovoga vikenda obožavani Netflix posebno je razveselio brojne fanove megapopularne serije “You”, i to predstavivši prvi trailer i datum izlaska za dugoiščekivanu, četvrtu sezonu hit serije u kojoj genijalni Penn Badgley glumi serijskog ubojicu Joea Goldberga. Novi trailer daje nam uvid u neke nove likove koji će se pridružiti seriji, a istovremeno otkriva i prilično jezive detalje o sljedećem poglavlju…

Nakon šokantnih zbivanja iz treće sezone, ovo poglavlje predstavlja novi početak za Joea koji gradi novi život u Londonu. U Engleskoj, Joe usvaja posve novi identitet i predstavlja se kao profesor Jonathan Moore, koristeći pritom svoje enciklopedijsko znanje o knjigama, a sve kako bi se uklopio u društvo engleskih intelektualaca. U traileru vidimo kako Joe “obećava” kako će ovoga puta biti strogo profesionalan, no poznavajući Joea, pitanje je vremena kada će ponovno početi činiti jezive zločine u ime “ljubavi”… Neke od budućih Joeovih potencijalnih žrtava vrlo se vjerojatno kriju među novim licima u četvrtoj sezoni, poput Marianne (Tati Gabrielle), Nadie (Amy-Leigh Hickman) i Kate (Charlotte Ritchie), a tu su i brojni novi likovi koji će u četvrtoj sezoni postati Goldbergovi stalni kolege, a koji će na ovaj ili onaj način postati dio Joeove “igre”.

Četvrta sezone serije podijeljena je u dva dijela, a streamer je jučer potvrdio i da će prvi dio započeti s prikazivanjem u veljači 2023. godine, dok će drugi i posljednji dio biti dostupan na stranicama streaming servisa u ožujku sljedeće godine. Dotad, uživajte u traileru!
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 25.09.2022. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p