KULTURA

Stigao je trailer za drugu sezonu hit serije “Squid Game” koja je zaludjela publiku širom svijeta!

Prvi uvid u drugi dio jezive “igre” o kojoj se ne prestaje pričati!
Otkako je korejska serija “Squid Game” stigla na stranice Netflixa u rujnu 2021. godine, u samo nekoliko tjedana postala je jedna od najgledanijih serija na popularnom streameru, a do danas ne prestaje šokirati svijet svojim jedinstvenim i nevjerojatno mračnim konceptom. “Squid Game” je ujedno i prva serija na stranom jeziku koja je osvojila čak 6 nagrada Emmy, a iako je prvotni plan bio zadržati se na jednoj sezoni, nakon ogromnog uspjeha, kreatori su odlučili napraviti još jednu sezonu o kojoj konačno imamo nešto više informacija! 

I dok mnogi tvrde kako je prva sezona serije “Squid Game” jedna od najboljih serija ikada snimljenih, te da će samim time biti nevjerojatno teško nadmašiti prvi nastavak. Bez obzira na nagađanja javnosti, činjenica jest da je pred redatelja Hwanga stavljen veliki izazov, a kada uzmemo u obzir činjenicu da je utrošio više od 10 godina stvarajući prvi dio serije, skeptičnost najvećih fanova ove bizarne igre sasvim je opravdana. Ipak, mi smo sigurni kako će nas i druga sezona ova jezive serije jednako šokirati, a prvi uvid u tijek stvaranja nastavka priče objavljen je prije nekoliko dana, i to u obliku trailera koji, moramo priznati, otvara još više pitanja no što smo mislili da je uopće moguće!

U traileru je jasno naznačen početak druge “Squid Game” igre, a gotovo polovicu trailera preplavljuju već viđene scene iz prve epizode. Već u sljedećem trenutku vidimo pregršt novih likova kako sudjeluju u novim igrama u kojima, po svemu sudeći, akcije neće nedostajati. Ono što je najnoviji trailer također otkrio jest da ćemo drugu sezonu ipak gledati u 2024. godini, no točan datum izlaska prve epizode druge sezone još uvijek nije poznat. Ono što fanove posebno interesira jest ponovno sudjelovanje Gi-hunna koji je preživio prvu sezonu i koji bi samim time trebao nastaviti svoju priču i u daljnjim epizodama, ovoga puta u možda nešto drugačijoj ulozi! Više informacija saznajte u traileru:
Foto: imDB, YouTube
Objavljeno: 08.12.2022. u 09:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p