KULTURA

Stigao je trailer za šestu sezonu hit serije ‘Black Mirror’ koju toliko dugo čekamo!

Nove epizode uskoro stižu na stranice našeg omiljenog streamera 
Obožavatelji Netflixove hit serije ‘Black Mirror’ već pune tri godine željno iščekuju šestu sezonu ove fantastične antologijske priče; Peta sezona debitirala je sada već davne 2019. godine i bila je prilično kratka, sa samo tri epizode, a na našu sreću, prve epizode šeste sezone nećemo čekati dugo, jer premijera na Netflixu zakazana je već za 15. lipnja!

Za razliku od pete, šesta sezona će imati pet epizoda, a prije same premijere Netflix je izbacio službeni trailer kako bi obožavateljima dao mali uvid u ono što ih čeka u sljedećim epizodama, a posebno se fokusira na epizodu pod nazivom "Joan Is Awful", u kojoj žena (Annie Murphy) otkriva da je globalna streaming platforma (poput Netflixa) pod nazivom Streamberry lansirala prestižnu dramu temeljenu na njenom životu, a u kojoj ju glumi Hayek Pinault. Tvorac i koautor serije Charlie Brooker zadirkivao je obožavatelje rekavši kako je novom sezonom iznenadio i samoga sebe. "Oduvijek sam smatrao da bi 'Black Mirror' trebao analizirati priče koje su potpuno različite jedna od druge, i tako konstantno iznenađivati i šokirati ljude, što je bila naša misao vodilja za šestu sezonu. U suprotnom koja je svrha?" kazao je Brooker. 

Nova sezona također će donijeti impresivan niz gostujućih zvijezda, uključujući Aarona Paula, Anjanu Vasan, Annie Murphy, Audena Thorntona, Bena Barnesa, Claru Rugaard, Daniela Portmana, Dannyja Ramireza, Himesha Patela, Johna Hannaha, Josha Hartnetta, Kate Maru, Michaela Cera, Monica Dolan, Myha'la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin i Zazie Beetz, a više detalja otkrijte u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 01.06.2023. u 09:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p