LIFESTYLE

Stigao još jedan uvrnuti video spot Die Antwoorda

Yolandi i Ninja nastavljaju zabavljati

die antwoord 
Standardno kontroverzni i nonšalantno provokatorski, Yolandi Visser i Ninja svoju su gomilu obožavatelja iznenadili novim video spotom, i to za singl Banana Brain.

Banana Brain je inače prvi singl rap-rave dua s nadolazećeg četvrtog albuma Mount Ninji And Da Nice Time Kid koji izlazi 16. rujna ove godine, a u tradicionalno ekscesivnom i vrlo zabavnom video spotu nas Yolandi i Ninja vode na uvrnuti i neonskim bojama obojeni party. Droge, nasilja i referenci na osuđenog Oscara Pistoriusa koji je svojedobno ubio svoju djevojku u kupaonici ne nedostaje, baš kao i upitnika koji ostaju lebdjeti iznad naših glava nakon gledanja spota te čudnovatih momenata koje nam Die Antwoord s guštom servira iz spota u spot.

Sam singl Banana Brain je energičan podsjetnik na dane hedonističkih raveova devedesetih, dok su Yolandi i Ninja album Mount Ninji And Da Nice Time Kid opisali kao 'epski i ponekad ranjiv i ponekad sladak i romantičan i jako hrabar i pun misterije i pobjede'. Koliko žarko iščekujemo album na ljestvici od 1 do 10? 50!

 
 
M.M.
Foto: YouTube
Objavljeno: 01.09.2016. u 11:20
Tagovi: glazba, Die Antwoord

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p