LIFESTYLE

Što će se naći na soundtracku filma T2 Trainspotting?

Jesu li ispunjena visoka očekivanja?
trainspotting
Obožavatelji kultnog filmskog klasika Dannyja Boylea iz 1996. i dan danas se naježe na prve taktove Underworldove Born Slippy. Dodamo li ovoj velikoj stvari izvođače poput Iggyja Popa, New Ordera, Blura i Loua Reeda, jasno je zašto je popularnost soundtracka Trainspottinga bila toliko velika da je snimljen i njegov drugi dio.

Savršeno se stapajući s ovisničkim peripetijama karizmatičnog Rentona, Begbieja, Sick Boyja i Spuda, prvi je soundtrack rušio rekorde popularnosti, stoga se mnogi pitaju hoće li onaj nastavka filma ispuniti ekstremno visoka očekivanja. No, dileme bi mogle nestati s pogledom na objavljenu listu pjesma koje će popratiti drugi dio kultnog filma.

Novi soundtrack otvara stvar Iggyja Popa s kojom je započela i ikonična prva scena Trainspottinga, no ovoga puta Lust for Life dolazi u obradi The Prodigyja. Na soundtracku će se ponovno naći i Underworld, no ovaj put s novom verzijom Born Slippy, pjesmom Slow Slippy. Nadalje, na albumu će biti i Wolf Alice, Young Fathers, Queen, Blondie, The Clash i Queen, a cijeli popis pjesama pogledajte u nastavku. Podsjećamo da je se T2 Trainspotting u američkim kinima počinje prikazivati 17. ožujka, a trailer možete pogledati ovdje.

T2 Trainspotting:
1. Iggy Pop: Lust for Life (The Prodigy Remix)
2. High Contrast: Shotgun Mouthwash
3. Wolf Alice: Silk
4. Young Fathers: Get Up
5. Frankie Goes to Hollywood: Relax
6. Underworld /Ewen Bremner: Eventually But
7. Young Fathers: Only God Knows
8. The Rubberbandits: Dad’s Best Friend
9. Blondie: Dreaming
10. Queen: Radio Ga Ga
11. Run D.M.C. vs. Jason Nevis: It’s Like That
12. The Clash: (White Man) In Hammersmith Palais
13. Young Fathers: Rain or Shine
14. Fat White Family: Whitest Boy on the Beach
15. Underworld: Slow SlippyM.M.
Foto: Pitchfork
Objavljeno: 17.01.2017. u 10:46
Tagovi: film, glazba

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p