LIFESTYLE

Sto godina hrvatske scenografije i kostimografije 1909. – 2009.

Pogledajte izložbu studenata TTF-a

Od 19. siječnja u galeriji ULUPUH moći ćete pogledati izložbu radova studenata Tekstilno tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Izložba se održava u okviru velikog projekta „Sto godina hrvatske scenografije i kostimografije 1909. - 2009." Biti će predstavljeni radovi studenata prve i druge generacije diplomskog studija Modnog dizajna, modula Kostimografija. Voditeljica modula Nina Režek Wilson izjavila je  Ovaj je program nastao kao promišljanje naših vrhunskih kostimografa i bivših studenata i polazi od činjenice da za taj studij postoji veliki interes i potreba."

Zanimljivo je kako se bazični dio studija održava na TTF-u, dok je onaj stručni vezan uz kazalište, film i televiziju te se izvodi na Akademiji dramskih umjetnosti. Na izložbi se predstavljaju radovi dvadesetak studenata nastali u okviru predmeta Primijenjena kostimografija.

Izložba će biti otvorena do 22. siječnja, radnim danom od 10 do 17 sati (četvrtkom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati). Dio radova koji će biti izloženi pogledajte u našoj galeriji.

B.K.

Objavljeno: 19.01.2010. u 15:11
Tagovi: ULUPUH, TTF, izložba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p