KULTURA

Što je 'Sex i grad' bez Samanthe Jones ? Na radost obožavatelja omiljeni lik se vraća u novoj sezoni!

And Just Like That…je postao puno bolji

Spin-off kultne serije ‘Seks i grad’ nema toliko brojnu bazu fanova kao što je imala kultna originalna serija, no serija je 2021. postigla nevjerojatnu gledanost, zbog čega je vrlo brzo najavljena i druga sezona. Tijekom proteklih mjeseci pojavile su se informacije o nekoliko iznenađenja koje nas očekuju u drugoj sezoni, a jučer je najavljen povratak jednog od omiljenih likova u seriji, riječ je naravno o Samanthi Jones.

Spin off nastavak serije, pod nazivom ’And Just Like That’..., premijerno je prikazan na HBO-u 2021., a radnja prati omiljene Njujorčanke iz originalne serije koje su u svojim 50-ima. Izlazak nove sezone najavljen je 22. lipnja na HBO Max-u. Kako smo do sad imali prilike saznati kroz objave na društvenim mrežama u novoj sezoni će se pojaviti poznati pjevač Sam Smith, kao i John Corbett u ulozi Aidana koji je podijelio mišljenja dugogodišnjih obožavatelja serije.

Sam se vraća, ali samo na kratko?

Vijest koja je vjerujemo podigla zanimanje za novu sezonu je povratak glumice Kim Cattrall na set, što znači da će se dobro poznatoj Sex i grad ekipi pridružiti Samantha Jones, koja se nažalost nije pojavljivala u prvoj sezoni spin offa. U pitanju su navodna neslaganja s glavnom zvijezdom serije, no Samantha će nas počastiti svojim pojavljivanje. Cattrall će se pojaviti samo u jednoj sceni, navodno snimljenoj u New Yorku. Harpers Bazaar prenosi da se navodno radi o sceni koja uključuje telefonski razgovor s Carrie. Finale prve sezone završilo je tako što su se Samantha i Carrie pomirile preko poruke i planirale vidjeti osobno, kako će se dalje razvijati odnos dva omiljena lika ostaje nam vidjeti u novoj sezoni AJLT.

Foto: Instagram, YouTube
Objavljeno: 01.06.2023. u 09:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p