LIFESTYLE

Svadbeni must have ili kič?

Vjenčanje po mjeri 21. stoljeća
selfie stick
 
Moda je danas više no ikada ranije povezana s društvenim mrežama: proljetna kolekcija za 2016. Mishe Nonoo predstavljena je na Instagramu, Christopher Bailey je novu modnu sezonu Burberryja predstavio u ekskluzivnoj Snapchat priči, a Dolce & Gabbana modeli milanskom su pistom hodali držeći mobitele i okidajući selfieje.

Međutim, Reem Acra je posljednja u nizu dizajnerica koja je svoju kolekciju vjenčanica poželjela prilagoditi digitalnom dobu. Na kraju, mladenke čine ogroman kontingent modnog tržišta, i obilježavanje uspomene na taj najposebniji dan u životu svake žene apsolutni je imperativ suvremenog vjenčanja. Nova je dizajneričina kolekcija za nadolazeću godinu stoga, osim romantičnim krojevima, cvjetnim detaljima i čipkom, obilovala i cirkonima ukrašenim selfie štapovima koji su cijeloj kolekciji dali posebno kičastu notu.
   selfie stick
 
Umjesto buketa, moderne bi mladenke u rukama trebale držati bijele, svjetlucave selfie štapove posebno ukrašene paperjem i cvijećem. Mi nismo zaljubljeni u ovu digitalnodobnu kreaciju, kao niti ideju maltretiranja uzvanika selfiejima, no ako se ovi selfie štapovi uklapaju u vašu ideju savršenog dana - tko smo mi da vam kažemo drugačije?
 
J.S.
Foto: Instagram

Objavljeno: 12.10.2015. u 11:37
Tagovi: selfie

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p