LIFESTYLE

Svi na Organ Vida!

Festival fotografije u Studentskom centru

Ovog petka, 30. listopada održava se šesti po redu festival fotografije naziva Organ Vida. Riječ je o jednodnevnom festivalu na kojem ćete moći uživati u izložbi najboljih fotografija koje su odabrane putem javnog natječaja, posjetiti foto radionicu i uživati u zabavnom programu koji je predviđen navečer.

Fotografska tema ovog susreta je crno-bijela fotografija na koju je bio raspisan i javni natječaj a odabrano je 45 najboljih fotografija s kojima će se predstaviti 24 autora. Njihova imena su: David Mihoci, Neven Petrović, Petra Mrša, Igor Šćekić, Tomislav Može, Šime Basioli, Vedran Marketić, Gašper Milković-Biloslav, Tea Gabud, Tihana Bertek, Frane Verbanac, Siniša Glogoški, Dalibor Talajić, Dražen Shejbal, Ante Gašpar, Davor Konjikušić, Boris Štromar, Ivan Dobranović, Zvonimir Kosinjski, Aleksandar Tomulić, Dolores Juhas, Marko Domagoj Žic, Josip Božić i Pavle Krnjaić. Postavljanje izložbe počinje oko 13 sati kako bi se mogla razgledavati cijeli dan, dok je službeno otvorenje u 19:30 sati.

Dražen Shejbal

Što se tiče same foto radionice, tema je "Studijska portretna fotografija", a nakon kratkog uvodnog predavanja, deset prijavljenih posjetitelja će moći snimiti vlastite fotografije, a na raspolaganju će im biti Sony fotoaparati, studijska rasvjeta, model i vizažistica, kao i stručno vodstvo. Fotografije koje budu izabrane kao najbolje bit će objavljene u galeriji festivala na foto site-u Ptičica. Vrijeme održavanja radionice je 17:00 - 19:30 sati.
A da biste osim u dobrim fotografijama i društvu uživali i u dobroj muzici pobrinut će se DJ Mayo i DJ Hrwo E.

Zvonimir Kosinjski

Ana Bacinger

Objavljeno: 29.10.2009. u 10:26
Tagovi: izložba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p