LIFESTYLE

Svi pričaju o novom Disneyjevom filmu

'A Wrinkle in Time'
A Wrinkle in Time
N
akon što se posljednjih dana po medijima povlačio zbog kontroverzi oko igranog filma Aladdin i pronalaska idealnih glavnih glumaca, Disney je ponovno u fokusu. Ovog puta, zahvaljujući prvom traileru za film A Wrinkle in Time.


Već je s prvim trailerom ovaj vizualno očaravajuć film zadobio mnogo medijske pažnje, što zbog redateljice Ave DuVernay, koja je prva Afroamerikanka koja režira film s budžetom preko 100 milijuna dolara, što zbog mogućnosti da Afroamerikanka bude glavna junakinja filma, a što zbog glumačke ekipe sastavljene od Chrisa Pinea, Reese Witherspoon, Oprah Winfrey, Zacha Galifianakisa i Mindy Kaling. Premda je pomalo smiješno što tek sada, u 2017. godini pričamo o ovakvim rasnim presedanima u renomiranoj filmskoj kući, pozitivne su promjene dobrodošle i od ovog se filma očekuje mnogo. Temeljen na romanu Madeleine L'Engle iz 1963., film donosi priču o znanstveniku Dr. Alexu Murrayju zatočenom u alternativnom svemiru. Uz kultni Sweet Dreams Eurythmicsa, trailer otkriva malenu Meg Murray, njenog brata Charlesa Wallacea (Deric McCabe) i Calvina (Levi Miller) na putovanju kroz vrijeme i prostor, ne bi li spasili Meginog oca zarobljenog na planetu Camazotz.

S obzirom na veliki budžet, ne čudi zadivljujuća estetika ovog SF naslova, a kako će zaokružena priča izgledati, vrijedi pričekati do ožujka 2018., kada film izlazi.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 17.07.2017. u 12:31
Tagovi: film, Disney

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p