KULTURA

Svi su ludi za Beckhamovima: Dokumentarac se našao na vrhu trendinga, a veza Victorie i Davida još jednom je osvojila gledatelje

Sve o životu britanske sportske ikone u Netflixovom dokumentarcu

Četverodijelni dokumentarac o životu jednog od najpoznatijih nogometaša, Davidu Beckhamu, ovog vikenda popeo se na sam vrh Netflixovih ljestvica gledanosti. Iako su Beckham i njegova obitelj nerijetko bili u fokusu javnosti što zbog privatnog, što zbog profesionalnog života, ovaj mini serijal otkriva do sad neobjavljene snimke i neispričane trenutke. Dokumentarac je dočekan i odgledan s oduševljenjem, a čini se da su Victoria i David oživjeli svoju status 'it' para.

Ovaj dokumentarac ne bavi se samo Davidovom sportskom karijerom, već daje uvid u njegov privatni život, posebno njegovu vezu s Victorijom Beckham. Kada su se prvi put susreli tijekom 90-ih godina, oboje su već bili međunarodne zvijezde. Tadašnji 'it' par svoju vezu je morao održavati pod stalnim nadzorom paparazza, no to ih nije priječilo da opstanu i vezu dugu 24 godine drže daleko od drama, odgajajući četvero djece: Brooklyna, Romeo, Cruz i Harper Seven Beckham.

'Couple goals'

Iako su 90-ih Victoria i Beckham bili pravi 'it' i modni par, ovaj dokumentarac stavio je novo svjetlo na njihovu vezu koja je ponovno oduševila stare i neke nove obožavatelje. Što ni ne čudi, jer osim sretnih veza, publika još više voli one veze koje traju. Veza Victorie i Davida priuštila im je i neke od najtežih trenutaka u životu, kao što su navodne glasine o preljubu kojih se dotiču u jednom od nastavaka.

Od skromnih početaka do svjetske slave

Prve dvije epizode posvećene su profesionalnim prekretnicama u Beckhamovu životu. Tada 17-godišnji Beckham dolazi u Manchester United gdje započinje svoju karijeru pod okriljem Sir Alexa Fergusona. U njegovoj sportskoj karijeri nije sve bilo 'med i mlijeko', tako se dobar dio dokumentarca referira na mentalno zdravlje nogometaša nakon crvenog kartona na Svjetskom prvenstvu 1998. koji je označio i kraj Engleske na prvenstvu. U svom tom profesionalnom 'rollercoasteru' David i Victoria su gradili svoju vezu i obitelj.

Ne radi se samo o mojoj nogometnoj karijeri, već o mojoj obitelji, o braku s članicom Spice Girls-a i mom putovanju, zapravo. Bio je to emocionalni 'rollercoaster', ali bilo je posebno napraviti ga.”, rekao je David za Netflix.

Osim profesionalnog i obiteljskog života, serijal zadire i u neke banalne navike nogometaša i sitnice koje čine brak Victorie i Davida, zbog čega su korisnici na društvenim mrežama puno poludjeli za ovim dokumentarcem. Ako još niste pogledali, svakako to učinite, ako je suditi po trendingu i IMDb ocjenama.

@fashiononrock Friday night with #Beckham #victoriabeckham #davidbeckham #netflix #fashiononrock #julianamodine #modeoui #trending #game #tiktok #fyp #fashion #soccer #futebol ♬ original sound - Fashion On Rock
Foto: Instagram, Netflix
Objavljeno: 09.10.2023. u 12:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p