LIFESTYLE

Svijet ponovno trese Beyoncé groznica

Jack White, Kendrick Lamar, The Weeknd i James Blake na novom albumu 'Lemonade'

lemonade 
Nismo se ni snašli, a svijet ponovno trese Beyoncé groznica. Nakon kontroverznog singla Formation kada se počelo nagađati o novom albumu te nakon predstavljanja linije sportske odjeće Ivy Park, Queen Bey je prošlog tjedna konačno objavila i misteriozni kratki film najavljujući svjetsku premijeru eventa nazvanog Lemonade, zakazanog za 23. travnja na HBO-u. Uslijedio je i jednominutni teaser koji je također ostavio mnogo mjesta mašti.

Svim je nagađanjima došao kraj, i to s novim, šestim po redu vizualnim albumom Lemonade koji je objavljen za vrijeme emitiranja jednosatnog HBO specijala u kojem je Lemonade podijeljen na nekoliko poglavlja - Intuition, Denial, Apthy, Emptiness i Resurrection, a svi su dijelovi isprepleteni i povezani s poezijom Warsawa Shirea. Album pak prate savršeno dotjerani video spotovi u kojima se, između ostalih, pojavljuju i Serena Williams, Quvenzhané Wallis, Amandla Stenberg, Zendaya te Jay Z i Blue Ivy. S puno misterije i spektakla, kako nas je dosad već i naučila, pjevačica je novi glazbeni uradak ekskluzivno ponudila za download na Tidalu, streaming servisu u vlasništvu supruga Jay Z-ja. Dok se nagađa hoće li se album naći i na iTunesima ili ne, obožavatelji već naveliko analiziraju 12 pjesama Lemonadea. Naime, neočekivane suradnje poput one s Jackom Whiteom ili James Blakeom albumu dodaju pomalo rock prizvuk, a ništa manje atraktivne nisu niti singlovi koje je Beyonce snimila u suradnji s mega popularnim The Weekndom i Kendrickom Lamarom. 

Tidal trenutno u Hrvatskoj nije dostupan, no album se može preslušati uz ograničenje na 30 sekundi od svake pjesme. Učinite to ovdje.

 
 
 
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 24.04.2016. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p