KULTURA

Svjetska DJ atrakcija Norman Doray stiže na Pag

Vodimo vas u Noa Beach Club

Norman Doray nakon veliki turneje po Sjevernoj Americi dolazi u Europu i u petak 20.srpnja, nastupa u Noa beach clubu na plaži Bura Bura, otok Pag. Njegova ukupna predanost elektronskoj glazbi i široj sceni, omogućila mu je da se razvije u jednog od najvažnijih umjetnika u ovom trenutku.

Njegove nedavne turneje u Sjevernoj Americi krajem 2011. i početkom 2012. samo su zacementirale njegovu poziciju kao jednog od najatraktivnijih DJ-a na elektronskoj glazbenoj sceni i ime koje garantira vrhunsku zabavu. Norman nije samo klupski DJ već je također poznat na najvećim svjetskim festivalima kao što su Ultra Music Festival (Sjeverna Amerika), Tomorrowland (Belgija), Midwest (Velika Britanija), Sunburn (Indija) i Creamfields (Velika Britanija). Norman također ima snažnu prisutnost na Ibizi, gdje svake godine  nastupa sa Eric Morillom, a  redoviti je gost Davida i Cathy Guette na njihovom poznatim F *** Me I'm famous zabavama na Ibizi.

                     

Norman često nastupa i s trenutno najpoznatijom trojkom elektroničke glazbe Swedish House Mafia, a imao je veliku ulogu na Size Matters turneji Steva Angella. Svi njegovi nastupi u klubovima i na velikim festivalima rezultirali su velikom prisutnošću i na radio valovima diljem svijeta, a njegovi novi materijali uvijek se ekskluzivno mogu čuti na legendarnom BBC Radio 1 u kultnoj emisiji Pete Tonga.

Karte za nastup Normana Doraya dostupne su u pretprodaji po cijeni od 35 KN putem sustava Eventim i na ulazu Noa Beach Club. Cijena ulaznice na dan koncerta je 50 KN, a za VIP zonu 80 KN.

Fashion.hr Style Community dijeli 2x2 VIP ulaznice za nastup Normana Doraya, i to ukoliko na naš mail: redakcija@fashion.hr -prvi pošaljete mail s naznakom: Norman Doray.

Sretno!

 

Objavljeno: 18.07.2012. u 14:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p