LIFESTYLE

Take me home vas daruje povodom drugog rođendana

Omiljena zagrebačka poklon galerija slavi drugi rođendan

take me home 
Take me home - Croatian design shop, omiljena poklon galerija ljubitelja hrvatskog dizajna i kreativnih proizvoda sa zagrebačkom adresom, ovog studenog slavi drugi rođendan uz rastuću popularnost među domaćim i inozemnim posjetiteljima.

Nastao iz ideje da se na jednom mjestu okupe kvalitetni proizvodi hrvatskih kreativaca, Take me home ove godine bilježi mnogo poslovnih uspjeha, no najveći je svakako taj, ističe Ranka Grgić Posavec, vlasnica trgovine, što je u ovakvoj ekonomskoj situaciji uspio dočekati drugi rođendan i održati se potpuno samostalno, bez ikakve financijske pomoći.

Dobar glas o ovoj maloj trgovini prenio se zaista daleko, od Amerike do Japana. Take me home je tako ovoga ljeta predstavljen u brojnim inozmenim medijima - u članku New York Timesa kao jedna od pet najzanimljivijih zagrebačkih trgovina s lokalnim proizvodima, našavši se tako u društvu prestižnih imena kao što su Atelier Kobali, Sovilj i Croata. Brojni posjetitelji dolazili su vidjeti, prema vlastitim riječima, dućan koji je bio predstavljen u New York Timesu. Trgovinu je nedavno preporučio i britanski Sunday Times, te australski Financial Review, a predstavljena je i u sklopu turističke emisije o Zagrebu na japanskoj televiziji, te uvrštena u čak 3 različita japanska shopping vodiča.
 
take me home 
take me home 
„Veseli nas što su odlični proizvodi domaćih kreativaca prepoznati i cijenjeni daleko izvan granica naše zemlje, čime dajemo svoj mali doprinos pozitivnom viđenju i promociji Hrvatske kao zemlje koja osim prekrasne prirode nudi i kvalitetne, lokalno proizvedene i dobro dizajnirane proizvode“, nadodala je Ranka Grgić Posavec.

Želeći zadovoljiti stalne kupce u potrazi za originalnim poklonima, Take me home u treću godinu poslovanja ulazi s mnogim novostima iz svoje šarolike ponude. Među najnovijim zanimljivim proizvodima ističu autorske kolekcije srebrnog nakita Smiljke Franjić i Zdravke Radić, prvo englesko izdanje Zlatarevog Zlata oblikovano u Hamper studiju, novu seriju dizajnerskih suvenira iz o, ne radione, izvrsne ilustracije 24 domaća autora objedinjene u kalendarima Some Other New Year, tradicionalnu hrvatsku čipku pretvorenu u jednostavne ogrlice Made by Flige Maje Bujas, novo, već skoro rasprodano izdanje nagrađivanog Acro planera i nove kolekcije božićnih ukrasa Marine Marinski, Martine Šimunković i Tee Radić. Također će po prvi puta u Take me home gostovati slovenska likovna umjetnica Rebeka Perko čije će se oslikane šalice prodavati tijekom prosinca.
 
take me home  take me home
 
Zbog svega navedenog svakako vrijedi navratiti do ove zanimljive trgovinice smještene ispod Zagrebačke uspinjače u Tomićevoj ulici br. 4, izabrati kreativne poklone za sebe i svoje najmilije, te podržati hrvatske dizajnere i proizvođače! Take me home i FASHION.HR vam poklanjaju 10% rođendanskog popusta na jedan od proizvoda iz ovog članka. Pri kupovini spomenite kako ste vijest o rođendanu vidjeli na našem portalu i ostvarite popust na izabrani proizvod. Ponuda vrijedi do 30. studenog 2015.
 
take me home 
take me home 
take me home 
take me home 
take me home 
take me home 
Foto: PR
Objavljeno: 18.11.2015. u 10:06
Tagovi: hrvatski dizajn

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p