LIFESTYLE

Take Me Out! slavi prvi rođendan!

U petak se u Tvornici sprema veliko slavlje!

Uvjereni smo da nema osobe koja izlazi u Zagrebu koja nije čula za Take Me Out! program. Ekipa mladih entuzijasta s programom je započela prije godinu dana u klubu Purgeraj i od samog starta svaki četvrtak dupkom napuni poznati klub na Ribnjaku. Odlična muzika, zabavan program i simpatični tematski partiji razlog su zbog kojeg ljudi svakog četvrtka čekaju u redovima ispred kluba,nadajući se da će upasti u njega. Prije pola godine u Tvornici su proslavili prvih šest mjeseci rada organizirajući Prom Night za kojeg je prodano oko 1200 karata, a slično se očekuje i ovog petka kad se slavi prvi rođendan! Gdje? Opet u Tvornici!

"Twilight" i "True Blood" haraju svijetom, jedan filmskim platnima, drugi TV ekranima. Što im je zajedničko? Naravno, vampiri. Očnjaci, dugi nokti, tamni podočnjaci, još tamnija odjeća, paučina i možda ne krv ali višnjevac svakako - to su ukratko asocijacije na ovogodišnji tematski rođendan Take Me Out!-a, koji posebno za tu prigodu mijenja ime u Vamp me out! Ostalo je isto - indie rock uz poneki pop hit, Take Me Out! crew za playerima, bend, a nema razloga da i ovaj put ne bude nagrada za one koji pokažu najviše truda u kostimiranju. 

Ovo nije samo rođendan jedne klupske večeri, uspješnost Take Me Out!-a proteklih 12 mjeseci pokazatelj je da grad Zagreb još uvijek ima mlade ljude željne urbane glazbe i zdrave zabave, a to je svakako najveći razlog za slavlje.

Take Me Out! i Fashion.hr Style Community odlučili su razveseliti četiri najbrža čitatelja te ih nagraditi besplatnim ulazom na najiščekivaniji rođendan sezone! Sve što trebate je poslati mail s vašim točnim podacima na nagradna@fashion.hr s naznakom Vamp me out! Sretno i zabavite se na rođendanu!

U prilogu donosimo samo mali dio atmosfere iz Tvornice u kojoj je Take Me Out proslavio svojih prvih uspješnih šest mjeseci. Sudeći po snimci, očekuje nas i više nego odlična zabava!

            

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.11.2010. u 22:15
Tagovi: party

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p