KULTURA

The Jeffrey Dahmer Story je najnovija Netflixova serija o jezivim zločinima koji su šokirali svijet!

Hit serija koja je zgrozila publiku!
Najveći fanovi popularnih Netflixovih true crime serija zasigurno su oduševljeni najnovijom, jezivom pričom kojom je popularni streamer odlučio počastiti svoje gledatelje. Riječ je o novoj Netflixovoj seriji koja prati život zloglasnog serijskog ubojice iz SAD-a koji je između 1978. i 1991. godine nemilosrdno ubijao svoje žrtve, i to mahom dječake i mladiće…

Priča o ubojici imena Jeffrey Dahmer ispričana je kroz 10 epizoda, i to kroz oči producenta Ryana Murphya i redatelja Carla Franklina, a sama serija pokriva Dahmerov život od djetinjstva pa sve do njegove smrti. Serija na stravičan način prikazuje kako je Dahmer mamio muškarce i ubijao ih u svom domu, a epizode otkrivaju i na koji način je ubijao ljude te što je kasnije radio s leševima. Dahmera je u seriji utjelovio genijalni Evan Peters koji je vrhunski odigrao ulogu jezivog, mrmljavog, pomalo izgubljenog čovjeka koji je očigledno psihički bolestan. Iako je jasno kako je Dahmer glavni negativac ove priče, izrazito je zanimljivo kako se u seriji Dahmer ne opisuje kao kakav negativac iz horor filma; Redatelji ulaze u srž kako bi otkrili što je natjeralo tog bolesnog čovjek da počini niz stravičnih zločina koji su šokirali svijet.

U seriji se pojavljuje i Dahmerov otac koji pati od tjeskobe i krivnje, a koji odlučuje napisati knjigu savjeta za roditelje, kako ne bi završili u odgajanju serijskog ubojice, susjeda koja je očajnički pokušavala upozoriti vlasti da se nešto čudno događa, te Dahmerova rastresena majka koja je odigrala zasigurno najkarikaturalniju izvedbu u ovoj seriji koja će vas držati prikovane uz male ekrane - kroz svih 10 epizoda!


Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 27.09.2022. u 11:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p