KULTURA

‘The Longest Third Date’ je nadolazeći hit dokumentarac kojeg uskoro gledamo na Netflixu!

Film kojeg jedva čekamo gledati!
Pandemija koronavirusa promijenila je živote milijardama ljudi diljem svijeta, uključujući živote novopečenog para Matta Robertsona i Khani Le. Za one koji nisu upoznati s ovim imenima, Matt i Khani preko noći su postali poznata lica, a sve nakon što je globalna karantena pretvorila njihov vikend izlet u najduži treći spoj ikada. Njihova je priča obišla svijet, a sada je i Netflix odlučio ispričati njihovu priču u nadolazećem dokumentarcu koji će 18. travnja stići na stranice streamera.

Matt i Khani upoznali su se na popularnoj aplikaciji za ‘dejtanje’, a nakon prvog spoja ubrzo je uslijedio i drugi, dok su za treći susret odlučili otputovati ni manje ni više već u Kostariku na zabavan vikend. Sve ovo odvijalo se u ožujku 2020., u vrijeme kada je pandemija koronavirusa bila u ranoj fazi, i kada još nitko nije mogao predvidjeti što nas čeka u sljedećim mjesecima. Već nakon nekoliko dana Matt i Khani bili su u hotelu, a zemlje su počele zatvarati svoje granice diljem svijeta. Zatvorio se i hotel u kojem su odsjeli, a ubrzo je postalo jasno kako je nemoguće vratiti se u Ameriku.

Spoj dug 79 dana!

Sam trailer otkriva kako će dokumentarni film uroniti duboko u iskustvo para, prikazujući trenutke s putovanja snimljene njihovim uređajima. Matt i Khani naizmjence opisuju kako su se osjećali pod pritiskom tog iskustva i kako su uspjeli preživjeti najdulji datum u svom životu, koji je trajao rekordnih 79 dana. Iako se na trenutke čini kako je pandemija pozitivno utjecala na njihovu vezu, stvarnost je bitno drugačija, a o čemu ćemo sve detalje doznati na Netflixu - 18. travnja 2023.!
Foto: imDB, Youtube
Objavljeno: 26.03.2023. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p