LIFESTYLE

The National ponovno dolaze u Zagreb!

Koncert na Šalati
Svi obožavatelji popularnog The Nationala neka rezerviraju 02. srpanj jer kultni bend ponovno dolazi u Zagreb! Ovo je njihov peti nastup u Hrvatskoj - dosad su održali tri koncerta u Zagrebu i oduševili publiku na prvom Terraneo festivalu u Šibeniku. Imali smo ih prilike slušati davne 2004. godine u zagrebačkom KSET-u, 2007. godine su napunili Pauk, a 2010. rasprodali Boćarski dom... Nastup na Terraneo festivalu mnogi posjetitelji pamte kao jedan od najboljih koncerta prvog šibenskog festivala. Peti koncert će se održati na zagrebačkoj Šalati i mnogima biti dobar uvod u ljeto 2013. godine.

The National na proljeće izdaje novi album koji će promovirati u sedam europskih gradova od kojih je jedan i Zagreb, čime je bend pokazao koliko voli naš glavni grad.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 180 kuna u prodaji je od 20. veljače u 12 sati pa do 21. veljače u ponoć. Od petka, 22. veljače, cijena će im biti 220 kuna.Ulaznice se mogu kupiti u glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim Dallas Music Shopovima (Šibenik, Rijeka, Split, Zadar, Zagreb).

Ana Bacinger

photo: guliver/getty

Objavljeno: 19.02.2013. u 10:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p