KULTURA

'The Office': Obožavani sitcom uskoro se vraća na male ekrane s posve novim epizodama!

Jedva čekamo
'The Office', jedan od najomiljenijih i najsmješnijih sitcoma u novijoj povijesti, sprema se za svoj veliki povratak na male ekrane! Vijest o ponovnom pokretanju ove legendarne serije stigla je nakon petomjesečnog štrajka scenarista, a očekuje se da će originalni showrunner Greg Daniels obnoviti seriju. Obožavatelji serije i glumačka ekipa, uključujući Johna Krasinskog i Mindy Kaling, izrazili su svoje zanimanje za ponovno razmatranje svojih uloga u ovom potencijalnom projektu, a mi već sada jedva čekamo pratiti nove avanture ove genijalne ekipe.

U današnjem svijetu televizije, sitcomi su postali neizostavan dio zabave. 'The Office', koji je uveseljavao male ekrane od 2005. do 2013., nije samo bio smiješan, već je stekao kultni status zahvaljujući svojim nezaboravnim likovima i bezvremenskom humoru. Godinama nakon, očekuje se da će se 'The Office' vratiti u punom sjaju, noseći sa sobom svoju karakterističnu, humorističnu, urnebesnu perspektivu na svijet radnog mjesta u izmišljenoj tvrtki. Vijest o ponovnom pokretanju serije stigla je kao dio šireg razgovora o projektima i poslovima koji će se pojaviti nakon završetka štrajka scenarista. Greg Daniels je izrazio svoju nadu u povratak serije i kazao kako bi to mogao biti svojevrsni nastavak 'The Officea', s nekim novim likovima i pričama koje bi se razvijale unutar istog svijeta.

Iako još nije poznato u kojem će se točno obliku pojaviti ponovno pokretanje 'The Officea' i hoće li se radi o povratku originalne glumačke postave i nastavku postojeće priče, jedno je sigurno - obožavatelji serije jedva čekaju ponovno iskusiti sve čari tog genijalnog sitcoma. Više informacija stiže uskoro. 

 

Foto: imDB
Objavljeno: 26.09.2023. u 09:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p