KULTURA

‘The Snow Girl’ je nova krimi serija na Netflixu o kojoj se ovih dana ne prestaje pričati!

Film koji je šokirao gledatelje diljem svijeta!
Ako ste veliki ljubite ‘true crime’ žanra, a još uvijek niste pogledali najnoviju Netflixovu španjolsku seriju ‘The Snow Girl’ - pravo je vrijeme da provjerite zašto se ova sablasna priča temeljena na istinitoj priči i knjizi autora Javiera Castilla trenutno među deset najgledanijih TV serija u više 60 zemalja!

Smještena u Malagi, serija stigla na stranice streamera prošlog petka, 27. siječnja, i u rekordnom roku je uspjela privući gledatelje diljem svijeta, postavši jedna od Netflixovih najuspješnijih serija u nacionalnoj produkciji. No, o čemu je točno riječ? 2010. je godina. Obitelj Martin je na trgu u španjolskom gradu Málagi, te zajednički uživaju u promatranju poznate španjolske parade. Tijekom kišne oluje, 5-godišnja Amaya nestaje dok se njezin otac Alvaro (Raúl Prieto) svađa s lokalnim trgovcem oko količine sitniša koju je dobio nakon što je kupio balone. Amayin otac i majka Ana (Loreto Mauleón) panično obilaze trg tražeći djevojčicu u žutoj kabanici, no nigdje je ne uspijevaju pronaći…

Serija, snimljena u Malagi i okolici, prikazuje neke od najpoznatijih ulica, zgrada i plaža u tom području, međutim, producenti i originalni autor Javier Castillo otišli su korak dalje kako bi stvorili što vjerniji prikaz Malage, pretvorivši ju u središte velike istrage pronalaska nestale Amaye koja će vas već od prvih minuta prikovati uz male ekrane! Uspjeh ove napete serije u Španjolskoj je bio više-manje očekivan, no status globalnog fenomena svakako je bio nepredvidiv, a zašto je ova serija toliko popularna, saznajte već danas na Netflixu! Više informacija otkrijte u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 05.02.2023. u 10:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p