KULTURA

'The White Lotus', 'Euphoria', 'The Last of Us' - Znamo kada stižu nove sezone omiljenih serija!

Jedva čekamo!
Uzbudljive vijesti stižu iz svijeta televizije jer HBO je upravo najavio premijere nekoliko dugoiščekivanih sezona svojih hit serija. Naime, izvršni direktor HBO-a, Casey Bloys, potvrdio je za javnost da će treća sezona serije "The White Lotus", treća sezona serije "Euphoria" i druga sezona serije "The Last of Us" biti premijerno prikazane početkom 2025. godine.

Serije koje smo toliko zavoljeli i koje jedva čekamo ponovno gledati vraćaju se na male ekrane, obećavajući još više uzbuđenja, emocija i neočekivanih zapleta. "The White Lotus", serija koja nas je zaintrigirala svojim misterijama i složenim odnosima gostiju u luksuznom odmaralištu, donosi nam treću sezonu ispunjenu novim tajnama i intrigama. "Euphoria", istraživanje tamne strane adolescencije koje je postalo fenomen, vraća se kao "noir film", garantirajući duboko emocionalnu priču o mladima koji se suočavaju s izazovima odrastanja. 

I naposljetku, serija "The Last of Us", koja je prilagođena izuzetno popularnoj video igri, nastavlja priču o preživjelima - Ellie i Joelu u postapokaliptičnom svijetu, donoseći nam nastavak njihove borbe za preživljavanje i suočavanje s izazovima koje donosi svijet nakon kolapsa. Ostanite s nama jer ćemo vas uskoro obavijestiti o najnovijim vijestima vezanim uz ove serije, uključujući detalje o premijerama koje već sada jedva čekamo gledati!

Foto: imDB
Objavljeno: 06.11.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p