KULTURA

Tjedan darivanja na Fashion.hr Style Communityju

ShoeBeDo cipele, Illamasqua lak za nokte & Parfois torbica

Treći dan našeg tjedna darivanja pripremili smo vam zloatne cipelice za osvajanje plesnog podija (ShoeBeDo), lak za nokte u zavodničkoj nijansi fuksije (Illamasqua), i modernu dnevnu torbu s cvjetnim uzorkom u koju stanu sve one sitnice bez kojih žene ne mogu zamisliti dan (Parfois).

 

SHOEBEDO

 

Oduvijek smo željeli pronaći pravi dućan, jedan s osobnošću - dućan u kojem se šire pozitivne vibracije i vlada dobra atmosfera; dućan u kojem svira muzika koja te pokreće i u kojem je osoblje ljubazno a nenametljivo; dućan sa šarolikim izborom ludo dobrih stvari i progresivnim, kvalitetnim markama; u kojem dok biraš svoj novi modni detalj možeš dobiti informacije o raznim urbanim događanjima... jednostavno, željeli smo prodajno mjesto u koje će biti ugodno i zanimljivo doći čak i bez ozbiljne namjere za kupovinom. Baš takav dućan nikada nismo pronašli, ali na temelju tih ideja pokrenuli smo ShoeBeDo.

Kroz ShoeBeDo dućane uvijek smo nastojali podržati kvalitetne ljude i projekte. Tako već godinama podržavamo humanitarne akcije i zaklade, surađujemo sa najjačom hrvatskom punk grupom Hladno pivo, mnogim omiljenim glumcima kao i ostalim drugim pozitivcima. Veliku strast gajimo prema stvarima sa čvrstim korijenima ali i svježim pomakom i zato smo priličan dio energije usmjerili na promoviranje velikih, dapače, kultnih modnih marki kao što su Dr. Martens, Skechers, Art, Carhartt, Pepe Jeans. Osim toga, iznimnu ljubav gajimo prema sportu a posebno prema - ekstremnim sportovima. Zbog toga smo jako ponosni što se u ShoeBeDo dućanima mogu pronaći i proizvodi marki kao što su Vans, Quiksilver, Matix, Roxy i Reebok...

 

ILLAMASQUA

Illamasquini nokti znaju kako ostaviti trag. Oni su stvoreni za užitak, bol i dramu.

S tankim i čvrstim lakom koji se nanosi samo jednim premazom izgledaju, ultraseksi, blještavo i glamurozno.

To je za žene koje vole kontrolu. Žene koje vole podbadati, i uzeti što žele. Mnogostruko su nagrađivani kroz Cosmopolitan Beauty Awards 2012. za najbolje lakove u Hrvatskoj i US Cosmopolitan Beauty Award 2010.


PARFOIS

Vodeća robna marka modnih dodataka u Europi Parfois osnovana je 1994. godine u Portugalu. Poznata je po kvalitetnom prodajnom servisu i raznovrsnim modnim proizvodima. Parfois kolekcije omogućuju da svatko dobije ono što mu najviše odgovora kako bi izgradio svoj imidž.

U ponudi možete pronaći modni nakit, torbe i novčanike, sunčane naočale, remene, marame, šeširiće, ukrase za kosu i cipele. Crno bijele ogrlice i narukvice idealne su uz klasične modele, razigrane boje šarenih pletera neodoljivo vas mame na more, a divlji uzorci na prirodnim materijalima kao da su upravo kupljeni u središtu Afrike.

 

Danas darujemo tri sretne čitateljice s jednom od atraktivnih nagrada naših partnera. Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnica objavljujemo sutra, kada nam slijedi i posljednji krug nagrada u sklopu Fashion.hr style Community tjedna darivanja.

 

Sretno!

 

Dobitnice jučerašnje nagradne igre su:

TRIKA FLUX POP stolić - Nives Pavičić

L'oreal Professionnel paket - Petra Vinčić

Torbica (KARLA) - Andrea Stanić

 

 

Objavljeno: 19.12.2012. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p