KULTURA

Tjedan darivanja na Fashion.hr Style Communityju

S.Oliver torbica, Lei Lou remen i majica

Posljednji dan darivanja na Fashion.hr Style Communityju rezerviran je za poklone najpoznatijeg modnog branda Lei Lou by Aleksandra Dojčinović i kuće s.Oliver. Statement remen sa zlatnom kopčom, multifunkcionalna majica ili moderna siva torbica danas mogu pronaći put do vašeg ormara.

 

LEI LOU modni brand  hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović poznat je po svojim čistim i ženstvenim linijama, kako sama dizajnerica kaže "pomaknutoj klasici", a posebna pažnja pridaje se i na prvo mjesto postavlja kvaliteta izrade. Svaki komad odjeće za dizajnericu je jedno malo intelektualno rješenje, iza kojeg stoji mnogo više od želje da impresionira.


Izuzetno nosivim i personaliziranim komadima, modna marka Lei Lou lako će osvojiti svaku ženu koja voli istaknuti svoju ljepotu i ženstvenost pravim komadom odjeće, a osim prepoznatljivih haljina kompletan modni look upotpunjuje se Lei Lou modnim dodacima.
Lei Lou brand je kod klijentica vrlo prepoznatljiv i po odjevnim komadima nosivim na različite načine i prilagodljivim različitim konfekcijskim brojevima i tjelesnim konstitucijama (one size fits all).

Nedavno  je otvoreno  novo prodajno mjesto u Frankopanskoj ulici 6.

Cijene odjevnih komada u novom prostoru bit će pristupačnije u Prêt-à-Porter liniji, dok će oni napravljeni po mjeri zadržati dosadašnje cijene. 

s.OLIVER

s.Oliver nudi modu za svaki dan i sve prigode s novim kolekcijama svaki mjesec. Žene mogu birati između linija s.Oliver Casual women i QS by s.Oliver female, a muški također između linija s.Oliver Casual men i QS by s.Oliver male. Od svog osnutka 1969. tvrtka je jedan od vodećih tekstilnih proizvođača.

Sve s.Oliver kolekcije odlikuju se modernim stilom i kvalitetom. Liniju s.Oliver Casual odlikuju udobnost, odlična izrada i dobra cijena. QS by s.Oliver je modna linija za mlade trendsetere. Zadnji modni trendovi, kvaliteta i dobri krojevi, kojima se odlikuje s.Oliver nude Vam mogućnost, da kreirate individualan stil oblačenja. Linija s.Oliver Accessories brine se za Vaš savršen izgled.

www.facebook.com/s.OliverCroatia

 

Tri sretne čitateljice mogu osvojiti neki od navedenih poklona i to ukoliko točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

 

Imena sretnih dobitnica objavljujemo sutra!

 

Dobitnici jučerašnje nagradne igre su:


Illamasqua lak za nokte -Ana Vukasović-Lončar

ShoeBeDo cipele - Ana Topić

Parfois torbica - Marina Mandir

Objavljeno: 20.12.2012. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p