LIFESTYLE

Tko bi rekao da naš Sever ovako dobro pjeva?

Počela nova sezona "Zvijezde Pjevaju"

Već peta sezona popularne emisije zabavnog formata ZVIJEZDE PJEVAJU počela je sinoć na nacionalnoj dalekovidnici koja je još jednom dokazala zašto je ovaj show iznimno gledan - odlična scenografija, dobro uigrani voditelji i mnoštvo zanimljivih likova učinili su nam subotnju večer nešto zabavnijom no inače (ako ste poput nekih od nas ostali na kauču i odmarali od napornog tjedna...). Barbara Kolar i Duško Čurlić, koji iza sebe imaju već toliko odrađenih emisija, ponovno su zabljesnuli na malim ekranima.

Barbara Kolar, koja nas svako jutro budi na popularnom zagrebačkom radiju, pojavila se u prilično klasičnoj i elegantnoj kombinaciji kuće Estare Culto koja se bazira na kontrastu crnih hlača i bijelog sakoa, ali uz malen pomak - imala je jarko crvene usne koje su trenutno veliki hit, kao i novu nijansu plave boje kose koja je dodatno istaknula njene šarmantne i tople crte lica. U sličnoj je kombinaciji pjevala i Marija Borić koja je u prvoj od osam emisija raspjevanih zvijezda uz svog partnera Ervina Baučića osvojila i najviše bodova. Također je zabljesnula s crvenim ružem na usnama, dok joj je sako ukrašen velikim puf detaljem od tila. U ovo slučaju bilo bi bolje da su hlače bile muškog kroja kao kod Barbare Kolar. 

Ono što smo najviše čekali jest nastup dizajnera Roberta Severa koji je u novoj sezoni udružio snage sa svojom prijateljicom i ljubiteljicom njegova dizajna Marijom Husar Mlinac koja je, prema riječima Barbare Kolar, dobila odličnog partnera koji izgledom sve više podsjeća na Tom Forda što je svakako kompliment. Sivo-crna kombinacija, koja je realizirana sivim sakoom i crnim hlačama na Robertu, dok je Marija nosila izazovnu i laganu drapiranu haljinu iste boje, djelo je stilistice Nataše Svekler koja već godinama radi kao kostimograf HRT-a. Kada smo jutros priupitali Roberta o prvim dojmovima, odgovorio nam je kako je iznimno sretan te kako nije imao tremu. Nastup s prijateljicom Marijom Husar Mlinac nije mu teško pao već ga je jedva dočekao.

Prva emisija otvorena je nastupom uvijek seksepilne Nataše Janjić i njenog glazbenog partnera Marka Tolje u kojem je gospođica Janjić zabljesnula u tigrastom uzorku i crnim čarapama koje su naglašavale njenu senzualnu stranu. Visoko podignute šiške, kao i  smooky eyes osvojili su nas na prvu premda nismo naviknuti na Natašu u ovakvim uzorcima. Posve suprotna od nje, svoju je pjesmu otpjevala Melita Hrengek koja je posebno za emisiju promijenila frizuru, ali i ušla u vrlo elegantnu crvenu koktel haljinu.

Samo finale ostat će zapamćeno po raspamećenom Mariju Petrekoviću koji je jedan od najvećih zabavljača na domaćoj scenu - odjeven u široku trenirku i ukrašen lancima baš poput repera oteo je nastup Ivani Kindl koja se pojavila u honeysuckle haljinici na čarapice iste boje.

Prva emisija uspješno je apsolvirana - vrijeme je za narednih sedam u kojima ćemo vidjeti koliko je Sever glazbeno talentiran, koliko Janjić može biti drugačija te koliko će puta Petreković napraviti pravi show...

Marko Banjavčić

Photo: preuzeto s portala jutarnji.hr

Objavljeno: 20.03.2011. u 11:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p