KULTURA

Tko je „Lijepa naša“?

Nova hit predstava u &TD-u
U kazalištu &TD će se već idućeg tjedna održati prva izvedba najnovije predstave Mirana Kurspahića „Lijepa naša". Ivana Horvat, Marijana Mikulić, Csilla Barath-Bastaić i Petra Dugandžić glume u priči o popularnoj pjevačici našeg doba, a sve to odjevene u komade Ivice Skoke koji je kostimograf predstave.Predstava prati njenu dvadesetogodišnju karijeru u kojoj prolazi uspone i padove, pjeva hitove koje pišu drugi i sjedi u prvim redovima modnih revija.


Glavna junakinja svoju ljepotu i seksepil eksploatira do krajnjih granica, svako toliko odlazi na estetske operacije ne bi li izgledala mlađe, ljepše, poželjnije jer tržište je neumoljivo, a ona nezaustavljivo stari i propada. Ima skupu ovisnost o drogama, koju potpomažu njezini menadžeri, no novaca nema, a ovisnička kriza je sve gora i sve se više zadužuje. Zanimljivo je kako je za dizajn kostima angažiran naš poznati dizajner Ivica Skoko.

Predstava će premijerno biti prikazana 30. travnja (ulaz moguć s pozivnicom), dok s regularnom izvedbom počinje od 3. i 4. svibnja kada će cijena ulaznice biti 50 kuna, tj. 25 za studente.

Objavljeno: 27.04.2011. u 20:34
Tagovi: kazalište

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p