DOGAĐANJA

Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo i Vesna Pisarović pripremaju božićnu čaroliju u Lisinskom!

Ovogodišnji Advent, donosi glazbeno koncertnu priču drugačiju od svih ostalih

Nakon dugo vremena Tony Cetinski, Nina Badrić, Massimo i Vesna Pisarović, naći će se zajedno na istoj pozornici, pripremajući vam večer za pamćenje. Sve njih ujedinio je poseban božićni koncert, koji će se održati u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak 21.12. s početkom u 20 sati.

Ovom prigodom Tony Cetinski otkrio nam je, "Uvijek mi je lijepo nastupiti, pogotovo u ovo blagdansko vrijeme, kada smo svi, više raznježeni. Ovaj posljednji mjesec u godini, uvijek je za sve nas poseban, po energiji i po svemu. Bit će mi čast nastupiti, i siguran sam kako ćemo uživati svi zajedno na koncertu u Lisinskom. Vidimo se!" Publika će tako imati prilike uživati u izvedbama, jednih od najljepših domaćih, ali i stranih božićnih pjesama. Sve navedeno dogodit će se uz odličnu pratnju orkestra Josipa Cvitanovića, što je najbolja glazbena pozivnica, koja se nikako ne odbija.

Za poseban doživljaj cjelokupne večeri, pobrinut će se mlade snage, dvojac koji oduševljava interpretacijama u jednom od najpoznatijih televizijskih showova, Jure Brkljača i Marko Kutlić. Uz njih nastupit će još jedna zvijezda nove glazbene scene, David Temelkov.Na sve spomenuto, dodatnu čar stavit će i dječji zbor Zagrebački anđeli, kao i violončelist Emanuel Pavon.Jedno je svakako sigurno, u pomno osmišljenom programu i odabranim pjesmama, uživat će sve generacije. Neka dobre želje putuju, a s njima i dobra pjesma, kao i najljepši trenuci, jer upravo to je cilj blagdana.Uz sva ova poznata lica, KD Vatroslav Lisinski, bit će najpoželjnije mjesto ovoga Adventa u gradu. Ulaznice za božićni koncert, koji se ne propušta, petak 21.12. u 20 sati, potražite već sada na blagajni Lisinskog i putem sustava ulaznice.hr

Foto: PR
Objavljeno: 07.12.2018. u 11:06

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p