LIFESTYLE

Top 5 ultimativnih hitova Backstreet Boysa

Omiljene note koje nas vraćaju u tinejdžerske dane
Balmain

U
ltimativna tema ove prohladne listopadske srijede definitivno je #HMBalmaination. Jučerašnja iščekivana revija Balmain za H&M koja se održala u New Yorku izazvala je masovnu histeriju, i to ne samo kolekcijom čijim nas je komadima i teaserima popularna modna kuća mamila već mjesecima, već i glazbenim iznenađenjem. 

Olivier Rousteing pobrinuo se da gosti revije, ali i cijeli svijet koji je događanje pratio preko društvenih mreža, osjete ogromni val nostalgije angažiravši ni manje ni više nego Backstreet Boyse, broj jedan boy bend svih vremena (objektivnost smo iz ove izjave potpuno izbacili:)).
 
balmain 
Dok su momci stilizirani u hit komade iz kolekcije Balmain x H&M, koja će se od 5. studenog naći u probranim H&M trgovinama diljem svijeta, izvodili hitove poput Larger Than Life i I Want It That Way uz popratnu dobro poznatu koreografiju, svi smo doživjeli flashback u naše rane tinejdžerske dane i sobe oblijepljene posterima Nicka, Kevina, Briana, A.J.-a i Howieja iz Bravo magazina. Baš poput cijelog prvog reda revije u kojem su sjedile i predvodnice Balmain vojske Gigi Hadid i Kendall Jenner, pjevali smo hitove koji su označili velik dio našeg djetinjstva i na kratko ponovno maštali o plavim talijanka frizurama za kojima smo nekoć patili. Riječi pjesama nije moglo izbrisati ni dva desetljeća, a sasvim očekivano, redakcijom danas kruži i ultimativna Backstreet Boys playlista.

Top 5 naših najdražih pjesama omiljenog boy benda 90-ih donosimo u nastavku!
 
 
We've Got It Goin' On 

 
 
Get Down 
 
 
I Want It That Way
 
 
Shape Of My Heart
 
 
As Long As You Love Me
 
M.M.
Foto: PR
Objavljeno: 21.10.2015. u 10:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p