KULTURA

Trash Film Festival 2009.

Ovaj vikend svi u Varaždin!
-->--> --> -->

Od 10. do 12. rujna sve u Varaždinu će biti u znaku trasha. O čemu pričamo? O četvrtom po redu Trash Film Festivalu, jedinom domaćem festivalu na kojem je svako pretjerivanje poželjno. Trash Film Festival je festival niskobudžetnih akcijskih filmova, na kojem se prikazuju isključivo zabavni filmovi koji se mogu svrstati u jednu od četiri sljedeće kategorije; akcijski, borilački, znanstveno-fantastični ili horor.

Finalnu večer festivala, najboljim ostvarenjima dodjeljuju se nagrade tzv. Zlatne motorke u pet kategorija : najbolji akcijski film, najbolji borilački film, najbolji SF, najbolji horor i najbolji film po izboru publike. Ove godine u žiriju će sjediti poznata imena - Rajko Grlić kao predsjednik žirija, te Robert Knjaz i Borivoj Radaković.  

No Trash Film Festival je mnogo više od puke revije filmova - to je jedan veliki glam - trash događaj na kojem nastupaju gosti, natjecatelji, izvođači i organizatori. Velika pažnja se posvećuje koncertima i ostalim popratnim sadržajima kao što su kič zabave, doček zvijezda na crvenom tepihu i slično. Tako će ove godine Trash Film Festival posjetiti Marina Perazić koja će ekipu počastiti svojim koncertom, a najavljena je i modna revija na old school koturaljkama. Osim filmova, koncerata i modnih revija, svaku večer su organizirani i after partyji do ranih jutarnjih sati.

U svakom slučaju Trash Film Festival je definitivno jedan od zabavnijih festivala kod nas, poznat po otkačenoj atmosferi i ludim provodima. Ako nemate pametnijeg posla ovog vikenda, svakako posjetite Varaždin i barem se jednu večer opustite uz otkačenu varaždinsku ekipu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 09.09.2009. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p