LIFESTYLE

Tunel Grič je upravo postao još zanimljiviji

Street art umjetnici uljepšali zagrebačku atrakciju

tunel grič 
Gotovo da i nema osobe koja nije prošetala prohladnim hodnicima podzemnog zagrebačkog tunela Grič posljednjih tjedana. Od otvaranja, tunel koji spaja Mesničku i Radićevu postao je središnja atrakcija metropole, a iz dana u dan postaje sve zanimljiviji zahvaljujući domaćim umjetnicima.

Svoj je obol tunelu posljednji dao Boris Bare iz kolektiva Pimp My Pump koji je uz pomoć Mop Hapa iz Artu Ditua ulaz u prolaz Grič iz Art Parka, još jednog genijalnog dodatka ljetnoj zagrebačkoj sceni, iscrtao zanimljivim motivima vrane na crvenoj podlozi. Nismo sigurni je li crtež inspiriran starim zagrebačkim legendama, no bez dvojbe konstatiramo kako se odlično uklopio i Griču dao karakter.
 
art park 
Tunel Grič je inače ranih 90-ih služio kao sklonište, ali i mjesto dobrog partijanja, a dugačak je 350 metara. Vjerujemo kako na nove umjetničke vizije koje će uljepšati ostale ulaze nećemo morati dugo čekati. Dotad, obavezno preporučujemo svratiti u Art Park, novo mjesto za after work druženje koje iz dana u dan osigurava dobru zabavu. Koje sve programe spremaju organizatori Art Parka doznajte na Facebook stranici.
 

M.M.
Foto: Facebook
Objavljeno: 22.08.2016. u 11:23

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p