KULTURA

Twin Peaks ekskluzivno stiže na HBO

Hrvatska premijera iščekivane serije
twin peaks
H
ome Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru novog Twin Peaksa, limitirane serije u 18 dijelova, koja će se u Hrvatskoj premijerno prikazati 22. svibnja na HBO-u i HBO GO-u.


Novi Twin Peaks napisan je i produciran od strane tvoraca serije i izvršnih producenata Davida Lyncha i Marka Frosta te od izvršne producentice Sabrine S. Sutherland, dok režiju u potpunosti potpisuje David Lynch.

Jedna od najrevolucionarnijih i najutjecajnijih televizijskih serija svih vremena, nova SHOWTIME-ova serija se nastavlja 25 godina nakon što su stanovnici mirnog sjevernozapadnog grada ostali zapanjeni šokantnim ubojstvom njihove kraljice mature, Laure Palmer.

twin peaks
U dugoočekivanom novom Twin Peaksu gledat ćemo mnoga imena iz originalne glumačke postave, uključujući Kylea MacLachlana kao specijalnog FBI agenta Dale Coopera, a pridružit će im se i neki novi članovi. Novi Twin Peaksu donosi 18 dijelova po 60 minuta, a prva dva dijela će se premijerno prikazati 22. svibnja eksluzivno na HBO-u i HBO GO-u.

Prva i druga sezona serije također dolaze u HBO ponudu, i to na HBO GO uslugu (od 1. svibnja sve epizode prve i druge sezone biti će dostupne u ponudi), te na HBO 3 (od 1. svibnja, svaku večer od ponedjeljka do petka će se prikazivati po dvije epizode od 23h, dok će se subotom prikazivati maraton svih epizoda prikazanih taj tjedan).Foto: IMDb
Objavljeno: 10.04.2017. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p