KULTURA

U Hrvatsku stigao nastavak najvećeg bestsellera današnjice

"Pedeset nijansi mračnije"

Bestseler autorice E. L. James "Pedeset nijansi mračnije", drugi dio trilogije koja prati avanture Anastasie Steele, od sada je dostupan i vama na Profil Mozaik web shopu!

Nakon što je prva knjiga „Pedeset nijansi sive" srušila sve rekorde i s 40 milijuna prodanih primjeraka postala jedan od najvećih svjetskih bestselera današnjice, u izdanju Profila stigla je i druga knjiga.

Preplašena neobičnim ukusom i mračnim tajnama prelijepog, mučenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihov odnos kako bi započela novu karijeru u jednoj izdavačkoj kući u Seattleu.

No u svakom trenutku misli su joj ispunjene žudnjom za Christianom i, kada joj on predloži novi dogovor, Anastasia ne može odoljeti. Stare strasti ponovo se rasplamsaju i njih dvoje započnu novi senzualni odnos, a Anastasia saznaje više o mučnoj prošlosti njezina opsjednutog i zahtjevnog ljubavnika.

Dok se Christian bori sa svojim demonima, Anastasia se mora suočiti s bijesom i zavišću svojih prethodnica te donijeti najvažniju odluku u životu. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji nije opsjeo samo glavnu junakinju nego i one koji željno iščekuju još jedan nastavak.

Predbilježiti se možete samo na Profil Mozaik webshopu www.profil-mozaik.hr

Sve što trebate napraviti je naručiti knjigu na Profil Mozaik web shopu po cijeni od 99 kn, a ona vam stiže besplatnom dostavom na vašu kućnu adresu i to prije nego dolazi u knjižare.

 

Ako niste pročitali prvu knjigu iz trilogije, Pedeset nijansi sive, možete je također naručiti OVDJE

 

Objavljeno: 23.10.2012. u 21:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p