KULTURA

U kina stigao novi nastavak John Wick 4: sudeći po kritikama ovaj film ne smijete propustiti!

'Najbolji akcijski film ikad snimljen!'

Uspješna akcijska franšiza John Wick priča je o bivšem plaćenom ubojici koji je prisiljen vratiti se u kriminalno podzemlje. Prvi nastavak izašao je 2014. godine, a zatim i Poglavlje 2 2017. i Poglavlje 3 2019. godine. Sva tri filma ostvarila su odlične rezultate na kino blagajnama, a kritika i publika su jako dobro reagirali na njih. Već neko vrijeme je bio poznat datum izlaska četvrtog nastavka, kojeg od kraja tjedna možete gledati u kinima.

Iako John Wick: Poglavlje 4, četvrti nastavak akcijskog projekta predvođenog Keanuom Reevesom još nije došao do publike postao je najbolje ocijenjeni film franšize na Rotten Tomatoesu. Na temelju 125 recenzija kritičara ostvario je rezultat od čak 95%. U prvim reakcijama na film kritičari su ga nazvali "jednim od najboljih akcijskih filmova ikada snimljenih", hvaleći Reevesa za njegovu glumu i priču koja neprestano drži gledatelje u neizvjesnosti.

Što nas očekuje u Poglavlju 4?

Kratki opis radnje novog nastavka kojem se predviđa ogroman uspjeh glasi ovako: John Wick otkriva put do pobjede nad glavnim negativcima koji čine The High Table. Ali prije nego što uspije zaslužiti svoju slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje. Radnja novog filma odvija se diljem svijeta i donosi precizno-koreografiranu akciju posebne vrste. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin. U nastavku možete pogledati trailer za novi film, ako već niste i isplanirati što skoriji odlazak kino na ovaj akcijski spektakl.

Foto: Instagram, IMDB, YouTube
Objavljeno: 23.03.2023. u 10:58
Tagovi: film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p