KULTURA

U kina stiže Magic Mike 3 koji je idealan za Valentinovo s prijateljicama!

Magic Mike poziva nas na posljednji ples!

Kada smo prije nekoliko mjeseci pogledali službeni trailer za nastavak plesne komedije Čarobni Mike, znali smo da nas očekuje kino poslastica. Sada znamo da će se u našim kinima Magic Mike: Last dance početi prikazivati od 10. veljače, što znači da znamo gdje i kako ćemo provesti Valentinovo. Jedva čekamo vidjeti kako će izgledati posljednji ples miljenika ženske publike!

Čarobni Mike se vraća se u punom sjaju, odnosno s originalnom kreativnom i glumačkom postavom. Redateljsku ulogu preuzeo je Steven Soderbergh, dok scenarij ovog nastavka potpisuje Reid Carolin koji je napisao i prva dva filma ove uspješne komedije. Vijest koja najviše zanima sve obožavateljice je ta da sigurno gledamo Channinga Tatuma u ulozi Mikea Lanea.

Uz Tatuma, na velikom platnu ćemo imati prilike vidjeti i Salmu Hayek u ulozi bogatašice Maxandre Mendoza koja će Mikeu predložiti poslovnu ponudu koju ne može odbiti. Novost je da Čarobni Mike napušta Floridu i otkriva londonsku striptiz scenu gdje će pokušati svoju čaroliju prenijeti na mlade plesače. Uz slavni duo, ostale uloge igraju Ayub Khan Din, Juliette Motamed, Caitlin Gerard i Gavin Spokes.Kao što smo rekli Čarobni Mike: Posljednji ples u kina stiže 10. veljače u standardnim projekcijama, a pretpremijerno se može pogledati već od 7. veljače u pojedinim kinima. Dakle, planove za Valentinovo imamo, samo nam još ostaje saznati kako izgleda posljednji ples Čarobnog Mikea!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.01.2023. u 11:39
Tagovi: Valentino, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p