KULTURA

U rujnu stižu tri nove priče o Harryju Potteru

J.K. Rowling najavila nastavak priče o svijetu čarobnjaka

harry potter 
Baš kad smo pomislili da se moramo pomiriti s krajem sage o čarobnjaku Harryju Potteru, autorica J.K. Rowling nas je obradovala viješću kako s početkom rujna stižu tri nove priče o svijetu simpatičnih, i sada već odraslih, čarobnjaka iz Hogwartsa.

Najavljeno na interaktivnoj stranici Pottermore.com namijenjenoj svim okorjelim fanovima, 6. rujna će biti objavljene tri e-knjige koje će se baviti intrigantnim detaljima iz života nekoliko junaka. Stories from Hogwarts će uključiti potpuno novi materijal, kao i onaj koji je već procirkulirao spomenutom stranicom, a sve će biti objedinjeno u pričama Short Stories from Hogwarts of Power, Politics and Pesky Poltergeists, koja će otkriti mračni svijet profesora Umbridgea te povijest zloglasnog Azkabana, Short Stories from Hogwarts of Heroism, Hardship and Dangerous Hobbies o Minervi McGonagall i Remusu Lupinu te Hogwarts: An Incomplete and Unreliable Guide, koja će čitatelje povesti na detaljno putovanje Hogwartsom.

Nakon spin offa Fantastic Beasts and Where To Find Them, koji se pretvara u filmski serijal od tri dijela s Eddiejem Redmayneom u glavnoj ulozi te kazališne predstave Harry Potter and the Cursed Child, čini se kako je poznata autorica s ove tri knjige odlučila dati točku na 'i' priči o omiljenom svijetu čarobnjaka. E-knjige se po lansiranju mogu nabaviti na Pottermore.com, a stajat će 3 dolara po knjizi.
 
harry potter
 
M.M.
Foto: Pottermore
Objavljeno: 18.08.2016. u 09:13

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p